Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 'den sonra evlendim ve soyadım ve orda kayıtlı diğer bilgilerim değişti..?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

EKPSS sınavını olduk. Bende 2.5 ay önce evlendim. Şuan kendi soyadım ve eşimin soyadını kullanıyorum. Sınava başvururken adres bildilerim ve telefon bilgilerimde değişti. Tercihlerimide dün yapıp gönderdim. Ama bilgilerim aynen duruyor. Herhangi birşey yapmalımıyım. Farzedelimki atandım.
O zaman mı bildirmem gerekiyor.

Kimlik no değişmediği sürece hiç bir sorun olmaz. Atandığınızda evlilik cüzdanınıda yanında götürün yeter. Fotokopisini alacaklar büyük ihtimal ile..

onemli soru osym den bilgi al bence iş işten geçmeden Telefon:444 6796 (OSYM) (Çağrı Merkezi)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hakan bey sizin dediğiniz gibi ÖSYM'yi arayarak en doğru bilgiyi onlardan almak olacak sanırım.

Merhaba ben değiştirmiştim..
ÖSYM sitesinde solda ;
Kimlik bilgilerim
Adres bilgilerim
vs var oradan değiştirebilirsiniz kendiniz...

Yada kimlik bilgilerim'e girip "kimlik bilgilerimi mernisten getir" dediğinizde otomatik düzelir..

Nüfus idaresindeki adresi direk almıyormu arkadaşım. Ben hala adres değişikliğinde bulunmadım. Yeni ev aldım bu süre zarfında ve de evime taşınmadım henüz. Orayada bildirim yapılmadığı için işlerim biraz karışık. Ne yapacağımı şaşırdım.

Hmm ikamet adresiniz için bir şey diyemem.
Şuan değişiklik yaparsanız en azından soyadınız (kimlik bilgileriniz) değişir benim ilçe vs değişmişti.
Daha sonra adres değişikliği olduğunda zaten yine değiştirebiliyorsunuz sıkıntı yapmanıza gerek yok.
Şuan kimlik bilgilerinizi güncelleyin adres bilgilerim kısmında yazan iletişim e-posta bilgilerinizi güncelleyin.
Adresinizi de şuan nerede oturuyorsanız onu yazın ikamet değiştiğinde tekrar düzenlersiniz.

Kimlik bilgilerim güncellendi evet arkadaşım dediğiniz gibi :) şükür.

Adres bildilerime dokunmucam öylece kalsın. Olurda atanırsam eski ve yenisi diye bilgilendiririm artık ...

Kimlik bilgilerinizi menisten getir derseniz soyadınız vs düzelir.
Adres bilgilerinizi el ile düzeltiyorsunuz zaten. İkametle ilgili sorun olmaz ki

:) Hayırlı olsun ..
Evliliğiniz de hayırlı olsun mutluluklar dilerim.
Eviniz de hayırlı olsun :)
Bu yıl baya bir yenilik sizde de bende de :)
İnşallah EKPSS de tamam olursa bizim keyfimize diyecek yok
Başarılar arkadaşım

Haftaya taşıncam şimdiki adresimden o yüzden değiştirmek istemiyorum. Kalsın öylece. Taşındıktan sonra yeni adresimi güncellerim artık diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim. Sizede hayırlı olsun. Bende size bir öümr boyu mutluluklar dilerim :eek:
Evet hayatımda baya değişiklikler oldu bu sene. Ailemde aynısını diyor şimdi sırada atanmak ve birde bebek diyorlar. Hayırlısı ALLAH'tan artık.
Bende size başarılar diliyorum. İnşALLAH yerleşiriz :)

Tamam nasıl isterseniz.
Taşınırken de kolaylıklar :)
Nakliyeciyle anlaşırsanız onlar bulunduğunuz yerden her şeyi söküp paketleyip alıyor yeni eve de getirip taşıyıp söktüklerini takıp gidiyor
Ayrıca sigortalı bir şey kırılırsa vs diye.
Biz İstanbul Maltepeden Beylikdüzüne 600 lira ile taşıttırdık.

İnşallah hayırlısı :eek: ben de teşekkür ederim.
Darısı Kamuya yerleşmeye ve sonrasında bebişlere diyelim o zaman :)

Çok teşekkür ederim. Gözümde büyüyor inanın. Nakliyeci buldum ama sizin dediğiniz gibi söküp takmıyorlar. Hemde buna rağmen 500-600 tl istediler.

Tamam diyelim o zaman :eek:

Hmm İstanbulda olsaydınız bilgilerini verirdim ama Ankaradasınız sanırım..
Araştırın konuşun mutlaka öyle yapan bir yer vardır heralde bilemiyorum ama :)
Ne devrik bi cümle oldu mutlaka-heralde :D
Size kolay gelsin her şey gönlüMüzce olsun inşallah.

Başka firmalara yöneldikçe fiyat arttı iyice :D ben en iyisi dün görüştüğüm firmaya okey vereyim.
Evet Ankaradayım :)
Teşekkürler :eek:

Üst Alt