Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS geç başvuruya raporum yetişmeyecek, bir çözümü var mıdır?

yasarb

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaslar merhaba..lisans mezunuyum sağlık kuruluna girdim. oranım büyük randa 40 üzeri olacak. fakat geç basvuruya yetişemicem. ne yapmam gerekiyor. engelli kadrolarına sadece ekpss ile mi atama oluyor.

Mart ayına yetişemez mi raporun?
Evet. Devletteki atamalar için ekpss lazım. Diğer türlü işçi işleri için raporun olması yeterli. Sen memur ya da mesleğinden atanmak istiyorsan ekpssye girmen gerekir.

lacivert21

Devlette engelli işçi olabilmek için ekpss gerekiyormu bu işçi kadrolarına nasıl başvuruyoruz nerden takip ediyoruz bilginiz var mı

engelli işçi için işkur a kayıtlı olmak lazım ve en az %40 raporunuz varsa onu işkura kayıt ediyorlar devlet kurumları engelli işçi ilanını işkurda yayınlayınca başvuruyu ordan yapıyorsunuz noter kurası yapıyorlar alacağı işçi sayısının 3 katı kadarını asil ve yedek liste belirliyorlar noter kurasıyla çekiliyor bu kuralar asiller mülakata giriyor ve belirleniyor eğer asiller elenirse yedekten çağırıyorlar ekpss şartı çoğunda aranmıyor ama ekpss gibi direkt yerleştirme olmuyor mülakatla oluyor yani

evet.. ben kamuda memur olmak istiyordum. :( ekpss 2 yılda bir oluyor galiba 2 yıl daha nasıl beklıcem hadi bekledık bunun bide ataması var derken en az 3yıl . işsizim ve özel sektörde iş bulmk çok zor :(

Rapor sekreterliği ile konuş durumunu anlat öne ceksinler kardeşim
Bu lacivert21 gibilerinin laflarina bakma umutsuz vaka onlar.

Üst Alt