Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss gelin bugun greve akşam saat 18 abdi ipekçiye

turan yılmaz

Aktif Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Sayın arkadaşlar herkes bugun tercihleri bekledi saatleri saydı ama malesefki yine
ertelendi bu biz engellileremi mahsus

son dakika 28 ağustosda tercihler başlayacak artık yarın göreceğiz

Arkadaşlar Eylemin bir getirisi olacağını sanmıyorum.Medyaya yansırsa belki biraz etkili olur.Oda 2 gün sonra unutulur Engellilerin bir araya gelip Seslerini duyurabilecekleri bir platform lazım.Haklarımızı takip eden kimse yok Olanlarda kendi engel gruplarına göre kolaylıklar çıkarmaya çalışıyor.Engelliler kendi aralarında bölünmüşler zaten UMUTUSUZ

şimdiden yokum dersen kim hakkımızı savunacak sen olmazsan ben olmazsam

uzaylılarmı duyuracak

Songul ertelenmişti ama nasıl oldu bilmem son dakika 28 ağustosa yani yarına alındı

Arkadaşım ben varım desem ne değişecek ben Ankara da değilim ki bu sorun çözüm bulmaz hep oyalarlar malesef Bizim dönemimizde aynı sorunlar oldu atanmamıza rağmen 3 ay geçikmeli işe başladık.tercihler geç yapıldı.Bu herzaman olan birşey her eyleme destek veririm ama bu bir iki kişi ile olacak birşey değil, örgütlenmek gerekir.

GoNuL-YaRaSi;

tabikide gerek kalmadı bakalım yarın açıklanacakmış bakıp göreceğiz

şunun şurasında perşembeye ne kaldı ki perşembe perişanlık tı ama hadi hayırlısı

Bak şimdi hemen ne kaldı ki diyorsun hadi gözün aydın.Fakat Sorunlar bununla bitmiyor Onca sorun var ki o sorunlar kişinin başına gelmeden hak aranmıyor malesef

evet bu doğru fakat sorunlar bunla bitmiyor şurda buna bile kaç kişi destek yazmış bakarsan anlarsın aslında

Senin daha yeni yazdığın konuya cevap hemen gelmez zaman geçer öyle gelir ki zaten sonuçlandığı için kimse dikkate de almaz artık neyse konuyu ne kadar tartışsak da boş hadi gözün aydın umarım atanırsın Herkes atanır Hak edenlerin hepsi

Bu kadar bekledik artan kadro 1051 şunu adam akilli arttirsalardi ya.. Kac tane engelli personel acigi var adam akilli alsalarda herkes rahatlasaya imkani olan sesini duyurmali

Eylem size kayıp getirir şuanda...Zaten kimse gitmez eyleme falan...Gidelim deyince bile 20 kişi gitti...Mantıklı olup şubat ayı için saldırmalıyız ama hep birlikte...Bu şekilde değil...Yoksa yine kaybedeceğiz...

birlikten güç doğar yoksa sesin bile çıkmaz kimsede duymaz boş bi eylem olur

Üst Alt