Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Genel amaçlı dilekçe başvurusu yapmak istiyorum..?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar cevap kağıdımda eksiklikler var genel amaçlı dilekçe yazacağım fakat ne yapmam gerekiyor yardımcı olunuz.

ne gibi eksikler? biraz detay vermen mümkün mü?

Referans numarasını aldım. Yarın dilekçe yazıp göndericem. Fakat bir yere para falan yatırmam gereklimi arkadaşlar

Genel yetenek de 22 soru yaptım. 19 görünüyor. Genel kültürdeki yanlış sayısı benim hesabıma göre fazla

aynı dert bende de var toplamda 60 soruda 18 yanlışım görünüyor.. cevapları da kontrol ettim.. hatırlamayacak kadar salak da değilim.. kontrol edilmesini isteyeceğim.. 3 de boşum görünüyor.. taşırmadan ve silik olmadan işaretleme nasıl yapılır biliyorum üstelik işaretleyici görevlendirilmişti.

Aynen katılıyorum.yuksel sınavdan çıkmadan önce yaptığım soruları saydım. İşaretlediklerimide kontrol ettim.bu işte bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum yarın dilekçemi yazıp gondericem yurtiçi kargoda çalışıyorum pazartesi öğlen sonu ellerinde olur dilekçe

KapganGökhan;

yani olur da 6 soru yanlış yapmıştım sınavdan çıkarken 6 sorudan gerçekten şüpheliydim.. bilmediğim soruları da boş bıraktım 18 yanlış nedir yaa dalga geçer gibi.. ama 18 yanlışa 80 puan almışım o da komik :) hadi olsun 12 - 13 yanlış onu da kabul ettik diyelim 18 uçuk bir rakam 57 soru var paylaşılanlardan liste yaptığım cevaplarını wikipedia dan - ansiklopedilerden araştırdım - ne cevap verdiğimizi zaten hatırlarız :) incelesinler bir daha okusunlar cevap kağıdını - ne diyecekler kızacaklar mı bize

Üst Alt