Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS girecek ve AÖF okuyanlar 2 sınav arasında seçim yapmak zorunda kalacak!?

officer

Aktif Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
27 Nisan da yapılması planlanan EKPSS sınavı AÖF BAHAR DÖNEMİ ARA SINAVI ile aynı tarihe denk geliyor. Sınav tarihlerinin birisinin acil olarak değişmesi gerekli ..

Arkadaşlar tarihin ileri çekilmesi bazıları için iyi oldu bazıları için kötü. Nisan ayına alınmasıyla yeni mezun olacakların önünü kesti. İkincisi bol zaman var diye dershanelere kayıt yapanları kara kara düşündürüyor. Öte yandan ocakta alım olur eski sınav puanlarıyla alım olur diye bekleyenleri üzdü.
Çok sıkı çalışmak lazım ekmek aslanın ağzında.Hakkınızda hayırlı olsun
Demiştim...Bunun çakışması kötü oldu...

Gerçekten mi:) tarihleri aynı saatleri aynı ikiye bölünüp gireceksen bilemem o ayrı...

bu soruna bir çözüm bulunmalı son sınıf öğrencisiyim lisans düzeyinde sınava girmek istiyorum.aöf sınavına girmeyip dersleri veremeden nasil mezun olup tercih yapacağız.

Evet ösym'e dilekçe vereceğim pazartesi günü.Sırf seçim heyecanıyla düşünülmeden öne çekilirse olacağı bu.Bir hafta ileri yada geri alınabilir.Alınmazsa çok kişi mağdur olacak...

ardaşlar sınavın mayısın sonu olması daha ıyı bır seyler yapalım mayısın sonuna aldırlım sınav tarıhını ben 31 agustos diye dersaneye yazıldım simdi ne yapıcam konular bitmiyor magdur oldum :(

hizmetli kadasudayız inş girp memurlugua yükselriz

yaa bende okuyorum lütfen değişsinn böle şeymi olur çok saçma

Ne mayısı ya subata alalım olsun bitsin :d mayısa kadar kim bekliyecek ayrıca osym değiştirmez heryerde duyurdu etti gazeteler mansetler :d cocuk oyuncağımı bu açıköretim sınavınızı erteletiniz..ins orta yol bulunur...

Arkadaşlar bende sınava girdiğimde Önlisans mezunu değildim. Eğer mezun olabileceğinize inanıyorsanı paniğe gerek yok mezun olabilir belgesini AÖF den alın ve sınava girmek istediğiniz düzeyde girin.

zaten atamalar Ağustos u bulur rahat olun evrakları vermekse eylülü ozamana siz çoktan mezun olursunuz.

tabi bu riski alabilecekmisiniz ona dikkat!

Zamanında müdehale uyarısı için teşekkürler.

Sınavın erkene alınması kötü oldu. bende Ağustos diye dershaneye yazıldım. dersler basladı bile.

ne kötüsü ya çok güzel oldu fazla atanmaya yer verecekler 4 atama gerçekleşir bu iyi degilmi

bence ösymnin verdiği tarih değişmez ama açıköğretimin tarihi değişebilir bu konuda mağduriyet olacağını sanmıyorum herkes için hayırlısı olsun

paranoya;

seçim dolayısıyla 2014-2015 güzel olacak erkene alınması bencede süper birsey keşke daha erkene alınsa sınav

Daha erkene alınmasın nasıl çalışıcaz saçmalamayın..

Aöf sınavları 1 hafta ileri alınabilir şahsen bende mağdurum bu durumda..

a.ö.f 4. sınıfım ve lisan olarak sınava başvuracam bi an önce düzeltilmeli tarihler

nerelere mesaj yollamak gerekiyor bilgisi olan var mı

Bilgi edinme kapsamında müracaat ettim cevap geldi dilekçe ile birlikte AÖF öğrenci belgesi ve Raporunuzu ekleyerek ÖSYM ye göndereceksiniz. Ben 09.11.2013 tarihinde işlemi gerçekleştirdim. İnşallah olumlu şeyler olur

Açıköğretim fakültesinin sınav tarihini değiştireceğini umuyorum. Açıköğretim fakültesi geçen dönem de başka sınav tarihine denk geliyor diye bir hafta sonraya almışlardı sınav tarihini. ÖSYM nin sınav tarihleri genelde nettir ama açıköğretimin değiştireceğini umuyorum ben eğer bildirirsek.

EKPSS tarihi hangi sınavla çakışıyor?

ÖSYM geçen hafta içinde yaptığı açıklamada Engelli Kamu Personel Seçme Sınavının tarihinin değiştirildiğini belirtti.Daha önce, 31.08.2014 tarihinde yapılması planan sınav, 27.04.2014 tarihine alındı.Ancak bu yeni sınav tarihi, açıköğretim fakültesi sınav takvimiyle çakışmaktadır.Açıköğretimde okuyan adaylar, ÖSYM'nin sınav takviminde değişikliğe gitmemesi durumunda, engelli adayların mağdur olacağını belirtmektedir.Bu durumu ÖSYM'nin dikkatine sunuyoruz.Kamu Denetçiliği Kurumu, bu yıl içinde almış olduğu bir kararda, DGS ile teknik öğretmenler için mühendislik tamamlama sınavının ikisini de yapan ÖSYM'nin sınav tarihlerinde bir değişiklik yapmamasınıeleştirmişti. ÖSYM'nin yeniden benzer bir karara muhatap olmamak için açıköğretim fakültesi ile iletişime geçerek soruna çözüm bulmasında yarar bulunmaktadır.KAYNAK: Memurlar net

Benim için fark etmez zaten bir işim var.Girmeyi düşünmüyordum.Tarih çakışınca tercihim aöf olcaktı. Bir hafta erkene alınsa daha iyi olur.

bimere yaptığım basvuru anadolu üni.gönderilmiş

bende bimere şikayet ettim. anadolu üniversitesine yollanmış ayrıca anadolu üniversitesinede yolladım

Üst Alt