Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS gireceklerin engel grupları ne kadar doğru?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
55
ekpss sınava gireceklerin engel grupları ne kadar doğru ? Ösym düzeltecek diyorlar sanmıyorumki düzeltsin. geçenlerde facebookta biri yazmış ben zihinselden giricem diye ders çalışmıyorum diye halbuki psikolojik rahatsızlığı olan biri..daha önceki sınavda haksızlık oldu bundada olurmu ki?

en kolay rapor psıkoljıen alınıyo ama surelı ama suresız bıde ustune zıhınselden gırdınmı offf. anlatıyoz anlatyıoz kımse anlımıyo gırenlerın %kaçı gerçek engellı?

ösym yi arayıp veya bimere şikayet etmek lazım raporlar iyice incelensin. onlarında suçu yok doktor değilki aile pol. zihinsel yazdıysa psikiatriden girecek birine ordaki memurda zihinsel yazıyor haliyle.

o konuda cidden cok haksızlıkar var kazandıkları zaman atandıkları yerde tekrar kontrol olucak sanırım orada anlaşılmazmı(yanlış biliyor olabilirim) ??

valla bende öyle sanıyordum osym den arayan kadın bana soruyor nerden yazayım seni diye :D bence yine çok haksızlıklar olacak zihinselden giren çok olur psikolar.

Üst Alt