Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS hakkında bilgisi olan var mı?

ozkurt

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
biz engelliler için düzenlenen EKPSS sınavları hakkında bilgisi olanlardan ricam orta okul mezunu yada lise mezunu şartı var mı başvuru için site arıyorum sonuca ulaşamadım özür derecem %43 sol dizaltı ampute orta okul mezunuyum dışardan lise okuyorum bilgisi olan varsa sevinirim iyi günler

ilkokul ve ortaokul mezunları kura ile atanıyor sınavsız. ama lise bitirip sınavla atanmanız daha kolay bence.

Önümüzdeki ilk sınav 2016 da 2 yılda bir yapılıyor. Nekadar üst öğrenimden girersen atanma şansın okadar yüksek olur.

başvuru için nereye gitmem gerekiyor önümüzdeki yıllarda lise diplomamı alıcam allahın izniyle verdiğiniz bilgiler için ayrıca teşekür ederim

kura ıle alım aynı mıllı pıyango gıbı tuturursan atanıyorsun arkadaslar haklı bence sınavla daha kolay nekadar yuksek puan alırsan o kadar sansın artıyor bende kuraya gırdım gecen alımda olmadı bende acık lıse okuyom allahın ıznı ıle 2016 ya yetısmeye calıscam

Üst Alt