Arkadaşlar EKPSS sınavına hazırlık için aldığım kitaplarımla işim bitti fakat değerlendirebilecek arkadaşa vermek istiyorum. Nereye yazacağımı bilemedim yanlış yere yazdıysam affola. Amacım kesinlikle reklam değildir atık geri dönüşüm için çok yeni kitaplardır. Maksat başka arkadaşların işine yarasın. Okuldan beri huyum olarak en ufak kalem izi silgi izi veya başka bir iz yoktur. Kitaplarıma isim dahi yazmam yani. İlk aldığım gün gibi diyebilirim. Kitapların resimleri aşağıdadır. Bana kazanımı sınavdan 81 küsür aldım iş arasında çok az çalışabilmeme rağmen. Başka arkadaşlara kazandırımı daha fazla olur İnş'Allah. İl olarak Ankara'dayım. Yakınımda bulunanlara elden de ulaştırabilir veya uzakta kalan arkadaşlara ( ücreti alıcıdan olmak kaydıyla ) kargoyla da gönderebilirim. Gerçi bir sonraki sınava 2 yıl kadar var ama normal KPSS kitabı olarak da değerlendirilebilir. Zaten artık ÖSYM soruların % 10'unu veriyor geçmiş yılların soruları ve kitabın kendi soru bankalarıyla deneme olarak da düşünülebilir. İlgilenen arkadaşlar lütfen bana ulaşın.