Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Araç tahsis hizmeti?

kumsaati78

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
2
Bugün Aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğü tarafından iki kişi geldi ekpss için araçla kapıdan gelip sizi almamızı ister misiniz diye sordular böyle bir hizmeti var mı?

seni kaçırmak için gelmişler. :) şaka şaka. geçende benide aradılar telefonla bende istemedim araç. güzel bi uygulama. ama keşke bende olduğu gibi uzak bi okula göndermeselerdi de şehir içindeki okula verselerdi.

bizi kaçırıp ne yapcaklar ne işlerine yarayacaz ayak bağı oluruz ancak :) kaçırdıklarına bin pişman olurlar :p uykulu uykulu imza attım ona canım sıkılıyor kağıdın arkasında benle ilgili form vardı sanırım başvuru yaptığıma dair, araç istemediğime dair imzayı attım verdim.

Önceki sınavda evime 200 mt uzakta bir yerde sınava girmiştim; bu sefer şehir dışına üniversite kampüsüne gideceğiz. Bunu da düşünselerdi diyeceğim ama zaten kırk yılda bir gireceğiz, başka derdimiz mi yok diyeceğim. Benim asıl düşündüğüm yürüme engeli gibi daha zor engeli olanlar nasıl gidecek. İnşallah her şehirde arayıp sormuşlardır ulaşım için.

Üst Alt