Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için aslı gibidir kaşeli rapor kabul edilir mi?

systemsiz

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba sayın arkadaslar ben raporumu kaybettim ama hastaneye gidip arşivden fotokopi alıp asli gibidir kâsesi vurdurdum sınava giriş ıcin geçerli olur mu acaba engelli kimlik kartımda var ?

kımılık kartıda olur.. rapor .fotokıpısıde ..

yeterlidir.teyzem oğluna yaptırdım ve 2013 te kazandı şimdi çalışıyor

Eyvallah guzel kardeşlerim teşekkür ederim bilginiz icin

benim olmadı ankara aslı gibi istedi yinede siz dikkatli olun arkadaşların kabul etmişler ama siz aynı o memurla aynı kişilerle karşılaşmayabilirsiniz dikkatinize.....

HOŞCAKAL;

Suan simdi osym cagri merkezini aradım sorun olmayacağını basvuru yapabileceğimi belirttiler !

pardon başvuru için değil kayıt (memuriyete başlama) için

İlk başvuru sırasında rapor isteniyor mu ?

Peki ben araç alımı için yeni rapor aldım. Raporda sakatlık oranı yazıyor ve sürekli ibaresi var bu raporu kabul ederler mi ?

Bunu en sağlıklı şekilde nereden öğrenebilirim ?

engelli kimlik kartı için bile aslını istediler benden yani görmek için..2 hafta önce

Ekpss ataması hakkinda

Merhaba arkadaslar 2012 Şubat ayında %40 sürekli rapor aldım seranogratif spondil arttıt yani dizlerimde ve gözümde problem var ve ben raporumu kaybettim 9 ay filan oldu kaybedeli hastaneye gidip fotokopisi aldım 25 adet ve hepsine ıslak mühürle birlikte aslı gibidir kâsesi vurdurdum şimdiye kadar nereye gittiysem Sgk iskur işyerleri heryer kabul etti sorun çıkarmadı butun forumlarda okudum kadarıyla kurumlar sorun çıkartıyor atamalarda hangi kurum sorun çıkarmaz bunu kabul eder aslı gibi fotokopisini mühürü sekilde bilgisi olan varmı arkadaslar ?

Üst Alt