Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için Bilgisayar sertifikası..?

Dor93

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Önümüzde ki tercihler için sertifika sınavını araştırdım fakat bir türlü bulamadım hep özel bilgisayar kursları ve geçmiş sınavla ilgili şeyler geliyor.En yakın sertifika sınav tarihini ve yapılması gerekenlerin yardımını bekliyorum ( Mümkünse site olarak ). Bilgisayar sertifikası ile Bilgisayar işletmeni sertifikası aynı mı ?

Bilgisayarla ,bilgisayar işletmenliği aynı şeyler beledıyenın kurslarına katılabılırsınız 2-3 ay suruyor

Direk düzenlenen sınav yok mu ?

Öyle yok kursunu alıyorsun.özel kurslar var belkı tölerans gösterirler..zaten yenı alımlar 2015 te

Sınav 20 aralıkta. Kursa katılımcı gibi sordum.Şimdi nasıl sınava kayıt olmamız gerekeni bilen var mı ? elbet sertifikası olan vardır aramızda

Bilgisayar sertıfıkası için değilmi sorunuz ben yanlışmı anladım benim bilgisayar işletmenliği sertıfıkam var kursa gıdıp aldım suanda kardeşim gidiyor kursa aralıkta snavı ..bahsettiğiniz farklı bir uygulamaysa bilemiyorum kolay gelsin iyi akşamlar

buarada yenı alım derken ekpss tercıhlerı (memur alımı ) 2015 de demiştim

nettekariyer.com adlı site var internet üzerinden kayıt olursunuz eğitimini alırsınız sadece sınava girersiniz, belediyenin ya da halk eğitim merkezlerinin kurslarına gitmek istemeyenler ya da kayıt tarihini kaçıranlar için bir seçenektir tek farkı ücretli olması. Detaylı bilgiyi siteden alabilirsiniz.

Bilgisayar İşletmenliği Eğitimi

Bu eğitim kamu alanında çalışmayı düşünen ve hedefleyen herkes için gerekli ve zorunlu hale gelmiş bir eğitim ve sertifikasyon programıdır. Sınavı geçtikten sonra Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı bilgisayar sertifikası almaya hak kazanırsınız.

Başlangıç Tarihi: 17 Aralık 2013 Salı
Eğitim Günleri: Salı, Perşembe
Eğitim Saatleri: 19:45 - 22:00

Ya arkadaşlar şimdi kurs almak gerekiyor mu gerekmiyor mu ? Ona göre kurs kayıt olacağım
Gerekmiyorsa bilgim yeterli.

acıkcası bi işe yararmı orası mechul .. lise için konuşuyorum 1-2 kadro vardı 6225 le alan(bilgisayar sertif)

Memurluk olmasa bir çok yer pc bilgisine bakmıyor sertifika bakıyor.yaşım 21 18 yaşında rapor aldım 3 yıldır iş arıyorum fakat tam oldu dediğim yerlerde pc sertifikası sordu

arkadaşlar peki bakım onarım sertifikam var bunun kodu varmı bir işe yararmı?

Dor93;

ben özel bir yerden almıştım ücreti veriyorsun sınava giriyorsun ve sertifikayı alıyorsun özellikle kursa gitmek gibi bir zorunluluğun yok ama bu sınavların belli tarihleri oluyor MEB onaylı olduğu için

duyqii;
Biraz açar mısın özel bir yerken kurs gibi mi yoksa başka bir şey mi.Biraz detay rica etsen

özel kuruluşlar dersane gibi mesela sadece bilgisayar kursu ve sertifikası veriliyor. parayı veriyorsun sınava giriyorsun derslere girme gibi bir zorunlulugun yok ben istanbul bakırköyden almıştım. google 'ye MEB onaylı bilgisayar sertifikası veren kurumlar diye yaz birsürü cıkıyor ordaki numaraları arayıp detaylı bilgi de alabilirsiniz.

Halk eğitimden de alabilirsiniz.
Ben yazılmıştım 2010da. Kitaplarımı aldım Halk EĞitimden derslere girmedim zaten biliyorum Sertifikam da vardı saatini yükseltmek için girdim.
Derslere hiç katılmadım sadece sınava girdim sertifika ücreti 60 liraydı o zaman şu an ne kadar bilmiyorum.

Sertifika işinize yarar mı?
E tabi ki yarar. Bilgisayar bildiğinizi belgeliyorsunuz.
Kamuyu bırakın Özel sektör de elaman alım ilanında genelde her yer Pc Sertifikası istiyor.
Kamu için de alımların hangi kurumlar yada statüler olduğunu bilmeden şu sertifikayla daha rahat tercih yaparsınız diyemeyiz ki.
Alımlara daha var yapabileceğinizi düşündüğünüz işle ilgili sertifikaları tercih zamanı gelmeden alın.

Pc sertifikası her halükarda işinize yarar.

Açıkcası bilgisiyar işletmenliği ve bilgisyarlı muhasebe belgelerini halkeğitimden aldım.devlette atamada yerleşemedim.Zaten lise düzeyi için kamuda bir işe yaramıyor

Şimdi özel sektörde bir bankanın bünyesinde çalışıyorum.İş görüşmesinde faydasını gördüm.sonuçta bilgisayar kullanabildiğini belgeliyorsun.Gel gelelim verilen dersler yeterli olmuyor.

İşe başlayınca diyorsun ki ben bilgisayar kullanamadığını anlıyorsun.Özel ayrıntılı programları kursları tercih edin.Kolay gelsin.Sağlıcakla Kalın

Ben de dershaneden aldım. Dershaneye gittiğim süre içinde kurs açıldı tabi derse girme zorunluluğu olmuyor sadece parasını veriyorsun ve sınavına giriyorsun. EKPSS ye hazırlandığım için kursla vakit kaybetmemek için ona yazıldım. Yanlış hatırlamıyorsam mayıs başında sınav yapıldı temmuz başında da sertifika elimdeydi.

Üst Alt