Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için engelli raporum yenilendi, nasıl yol almalıyım?

batuhhanxx123

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba 2018 de %50 zihinsel raporum vardı sadece daha sonra 2022 raporu yeniledim. Yeni raporu nasıl kaydettirebilirim ösym e

eski rapor ve yeni rapor aşağıda belirttim.

------------------------
ESKİ RAPOR
ZİHİNSEL %50
-----------------------
YENİ RAPOR - Süresiz rapoır
50% ZİHİNSEL
8% FIZIKSEL TIP VE REHABILITASYON
5% Göz Hastalıkları
TOPLAM 56% oran verildi.

Bu şekilde oluyormuş hocam. Başvuru tarihlerinde sınava ilk defa giren adaylar videodaki işlemleri yapacaklar.

@batuhhanxx123 o konuda ancak sınav koordinatörlüğü cevap verir hocam. Başvurduğunuz zaman gittiğiniz okul veya üniversite hangisiyse oraya sorun. Muhtemelen zihinselden girersiniz yine.

@elif77 Koordinatörlükler burada listesi var. Sınav işlemlerinizi buralarda yapabiliyorsunuz. Gerçi bir defa başvuru yapıp sınava girenler bir daha başvurmaya gerek yok diyor telegramdaki gruplarda ama sormaktan zarar gelmez.

Merhaba ben 2020de sınava girdim raporumun süresi bitti bu sene raporumu yenilettim 2024 de tekrar sınava giricem süreç baştan mı başlıyor yoksa ÖSYM ye gitmek yeterlimi.

Üst Alt