Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için hangi sertifikalara sahip olmak avantaj sağlar?

Şeymah: Lisans - Sosyoloji, Formasyon: Felsefe Grubu Öğretmenliği.

bazarov,

hadi hayırlısı olsun şimdiden. Daha baya vakit var. EMSS puanı olabildiğince yüksek tutmaya çalış, olur inşallah:) en azından bulunduğun şehre atanmak konusunda puan önemli. yoksa civar illere gidersin. asalet, mecburi hizmetle filan derken biraz oyalar.

şeymah;

Çok teşekkür ederim, umarım senin isteğin de gerçekleşir Şeymah :)

ticaret liseleri için bu sertifika isteniyormu bileniniz varmı? daktilografi.zaten 3 sene 10 parmak eğitimini alıyoruz

ben lisans mezunuyum. lisede daktilo eğitimi aldım 1 sene. ayrıyeten daktılografi sertifikaya gerek var mı acaba ? bunu belgelesem oluyor mu ?

Arkadaşlar merhaba,
Hiç Daktilografi Sertifikası alan var mı?
Nereye sorsam böyle bir sertifika yok Bilgisayar İşletmenliği Sertifikasından mı bahsediyorsunuz ? diyor :)
Ben de ÖMSS 'nin Nitelik kodlarını gösteriyorum ve

[FONT=Calibri][SIZE=4]KPSS için daktilografi sertifikası ile ilgili kurumumuza daha hiç başvuru yapılmadı. Tarafınızdan yapılan başvuru aldığımız ilk başvurudur. KPSS için daktilografiden kastınız Bilgisayar İşletmenliği mi? Kurs planlamaları yeterli sayıda başvuru alındığında yapılıyor.
[/SIZE]
[/FONT]
Diyor !!!!

dakdilo bilenlerin nesli tükenmekte biride benim :) suan daktiloyla calısan bir kurum veya kuruluş yok sanırım herkez bilgisayara geçti yanlış anlama tavrım için affına sığınarak espiri yapıyorum :) eğer kızarsan memnuniyetle silerim cevabı

birde arkadaşlar bence bu ekpss atamaları uzuycak işkurun kurslarınamı katılsak 20 liraymış günlük araştırdım eger aynı branştan değilse 2 kurs alabiliyoz herhalde ( dogrumu)günde 2 kurs alsak 40 lira ayda 1200 kurs görürken aylık 200 yesek kalır 1000 lira sigorta olmadığı için 2022 maaşıda devam eder ohh kebap :) ama ne yazıkki bizim köyde kapatmışlar yakın köylerde arıycam bakalım

Son düzenleme:
Ben lâzım olur diye TOEFL sertifikası aldım. Bilmiyorum işe yarar mı? TOEFL'dan geçerli bir not aldım ama bilmiyorum işe girişte kullanabilir miyim?

santral elemanı yetiştirme sertifikam var 81 buçuk aldım lise işe yararmı arkadaşlar

Bilgisayar Sertifikası nedir ?

Arkadaşlar son zamanlarda çevremde ve forumda (memurluğa girecek kişiler) bilgisayar sertifikası falan bir şeyler duyuyorum bu konu hakkında detaylı bilgisi olan var mıdır ? Bilgisayar konusunda oldukça iyiyim ancak o sertifika falan bende yok... Memurlukta bir işe yarar mı , yararı olur mu gidip almaya değer mi ? Bir kursa yazılıp sertifika almalımıyım ?

bilgisayar sertifikan yoksa bilgisayarı ne kadar iyi bilirsen bil bilgisayar sertifikası isteyen kadroları tercih edemezsin. o yüzden şansınıda durduk yere azaltmış olursun eğer imkanın varsa al sertifikanı acilen yoksa imkan halk eğitimler ücretsiz veriyor.. ben meb te hizmetliyim 2012 deki sınavda bendede yoktu mebte çalışırken aldım işime yarra diye umuyorum faydasını görürüm ki tercih edebileceğin kadrolar artacak keza herkes aldı artık bizden açık gözlüsü kalmadı memlekette. :)

üniversitede görülmüş bilgisayar dersi kabul edilecek mi hala net cevaplanamadı yahu , acaba kabul edilmeyen birisi olmuş mudur?

Cok acemice bir soru lakin ulkemizdeki isleyisleri goz onunde bulundurarak sormak zorundayim:

4 senelik bilgisayar muhendisligi bolumu bitirenlere de gerekli mi bu belge?

Bilen birisi cevaplarsa tesekkurler simdiden.

masraflı bişey midir bu ? masrafını geçtim ne kadar sürer bu işin eğtiimi vs ?

Masraflı birşey değildir halk eğitim merkezleri ücretsiz olarak vermekte ya da halk eğitim merkezinin anlaşmalı olduğu özel dersanelerden alabilirsin ama olması gereken meb onaylı bilgisayar sertfikası olmasıdır. Genelde haftasonları verilir ama çalışanlar düşünülerek akşam 5'ten sonra da kurs açan merkezler vardır. Toplamda 160 saat eğitim görürsünüz sonrasında sınav ve sınavda başarılı olanlar sertifika almaya hak kazanır.

bende aynı soruyu sorcaktım benım 96 saatlık halk eytmden bilgisayar oparatörlük sertifıkası var bunu yazabılırmıyım tercihlerde...

selma hanım ben bılgısayar kulanıyorum lakın ofıs exsel programını bılmıyoum ...siizn verdıyınız lınkten bır şey anlamadımben şimdı bu sertıfıkamla tercıhlede bılg işletmenımı yazıcam ne yazıcam ...

pasinii;

Siz ne kadar biliyorsanız ben de o kadar biliyorum. Tercih kılavuzu yayınlandığında netleşecek aklımdakiler.. ne söylesem eksik... MEB onaylı bilgisayar sertifikası konusunda geciktiğim için ben de Madde 5 (gönderdiğim link içinde bir üyenin iletisi mevcut) e göre hareket edeceğim. Yani lise / üniv. transkript sayesinde bilgisayar eğitimini ispatlamaya çalışacağım.. Hepsi bu..

çok teşekkür ederım ..benım sertıfıkada...MİLLİ EYTİM BAKANLIGI ÇIRAKLIK VE YAYGIN EYTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİSAYAR MESLEK DALI EĞİTİM PROGRAMLARI KUR SERTIFIKASI ... 96 SAATLIK İLÇE MİLLİ EYTIM MÜDÜRÜ ONAYLI PROGRAM ADI:BİLG.OPARATÖRLÜK YAZIYOR NE YAPICAM BİLMİYORUM.

Selma hanım sıze tşk ederım..yukarda bır soru sordum ama bu sıtede sgk uzamnı gıbı admınleımız var ama neden cevaplamıyorlar sorularımızmı zor anlamadım...ıkı soru sordum ıkısıde boş yazanyok.

.milli eytim bakanlıgı çıraklık ve yaygın eytim genel müdürlüğü bilgisayar meslek dalı eğitim programları kurs sertıfıkası ... 96 saatlık ilçe milli eytım müdürü onaylı program adı:bilg.oparatörlük yazıyor..bu seertıfıka veri kont işletmenı için olurmu..birde benım raporumda ince el becerisi gerektıren işlerde ve tam görme gerektıren işlerde çalıştırılamaz yazıyor... Ne yapıcam bilmiyorum.yardım edin lütfenn.

Az önce açtığınız konu altında da aynısını yazdığınızı gördüm... Sitede konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olmak adına yazıyor biliyorsunuz. Site yöneticileri görüp cevapsız kalmayı "tercih" etmezler, konuyu görmemiş olabilirler 7/24 bilgisayar başında olamazlar takdir edersiniz :) Biraz sakin ve sabırlı olun mutlaka dönüş olacaktır :)

.milli eytim bakanlıgı çıraklık ve yaygın eytim genel müdürlüğü bilgisayar meslek dalı eğitim programları kurs sertıfıkası ... 96 saatlık ilçe milli eytım müdürü onaylı program adı:bilg.oparatörlük yazıyor..bu seertıfıka veri kont işletmenı için olurmu..birde benım raporumda ince el becerisi gerektıren işlerde ve tam görme gerektıren işlerde çalıştırılamaz yazıyor... Ne yapıcam bilmiyorum.yardım edin lütfenn.

bu konuda admınlerımız benım soruma cevap vermedı rica edıyorum yukardakı soruyu cevaplarmısınız...

Üst Alt