Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için nasıl çalışıyorsunuz?

bist

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2014 sınavını heycanla bekleyenlerden biriyim. Geçen hafta ders çalışmaya başladım. Aynı zamanda işe gidiyorum. Haftasonu ders çalışarak yeterli olacak mı bende bilmiyorum. Kursa gitmeyi düşündüm fakat bana uygun bir yer bulamadım. İstanbul'da yaşıyorum, kursa hakkında tavsiyeler olan ve hangi halk eğitim bununla ilgili faaliyete geçmişse, benimle de paylaşmanızı rica ederim.

Sınava nasıl çalışıyorsunuz? Özellikle ÖMSS sınavındaki arkadaşlarımın tecrübelerini merak ediyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Saygılarımla..

çok güzel bir soru sordun, teşekkürler. bende cevapları merak ediyorum. ben kendi başıma evde karıştırıyorum özellikle türkçe matematik ve tarih çalışıyorum, uzun zaman önce ders kitapları bıraktığım için en temelden öğrenmeye veya hatırlamaya çalışıyorum. matematik de yapamadıklarımı haftada bir kardeşimle bakıyoruz. hedeflerimiz yüksek, bu çalışma yetmez ama elimden gelenin en iyisi bu. O zaman yeterli. Başımı akşam rahat yastığa koyuyorsam o gün eksiksiz. ohhh değme keyfine...

En güzeli internetten video halinde izlemek, ve kendinizi tartmanız gerekiyor bu aşamada, yazılımı aklınızda kalır sesli,görsel mi. buna göre notlarda alabilirsiniz...

ben acıkcası lys - ygs kasıyorum , günde 150 soru çözmek iyidir tavsiye ederim bol bol soru çözün .

Vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim. Ümraniye halk eğitime kayıt yaptırdım geçen hafta fakat aramadılar. Kurs açan başka bir halk eğitim var mı acaba?

İstanbul K.çekmece sefaköyde engellilere kurs veriliyor ben haftasonu 2 gün orda hem ders görüp hem bilgi tazeliyorum. Rami de başladı ocak ayında da bağcılarda başlayacak istanbuldaki arkadaşlara tavsiye ederim kimlik fotokobi ve rapor fotokobisi yetiyor başka birşey istemiyorlar

Anadolu yakasında oturuyorum, sanırım bu yakada yok kurs :( Açıkcası çok endişeliyim sınava az bir zaman kaldı sanırım kurs bulamayacağım. Bu saatten sonra açılsa bile faydası olur mu acaba? Konular yetişmeyebilir. Anadolu yakasındaki Halk Eğitim Merkez'leri neden bizleri görmezden geliyor anlamış değilim.

Lise düzeyinde Önere bileceğiniz bir kitap var mı tavsiye olarak ?

Uzaktanegitim ekpss ortak aranıyor

Merhaba arkadaşlar uzaktanegitim.com videolarını aranızda bilen vardır hocalar ve anlatım tarzları süper ekpss programı açmışlar ve 4 ocakta başlıyorlarmış aşağıda verecegim linkten inceleyebilirsiniz ortak bir arkadaş arıyorum satın almak için detaylı konuşmak için facebook vs telefon numarası olur mesaj atarsanız konuşuruz uzaktanegitim.gen.tr/ProductDetail.aspx?ProductID=330

Selam arkadaşlar, çalışmalar ne durumda neler yapıyorsunuz :)

sınava gırmek ıçın aranan nıtelıkler nedır?

Üst Alt