Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için nereye başvurmam gerekiyor?

tolgamert1989

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
meraba benim engel durumum böbrek nakli oldum ekpss için 31/08:2014 deymiş nereye başvuru yapabiliriz ben şuan açık lise okuyorum kredili kuraya kabul olurmu ortaokul diploması Meb ankarada ortaokul diplomasıyla ekpss alınabilirmiyim sizce saygılar acil cevap

sadece şuna cevap verebilirim sınav 27 Nisan 2014 de yapılacak ve başvurular 24.02.2014 07.03.2014 tarihleri arasında

Acik lise kacinci sinifsiniz, önce bunu yazmalisiniz, lise 2 falan ise maalesef ortaokul diplomasi ile sinava degil kuraya tabii olursunuz

açık lise kredili derslere çalışamıyorum açık liseden orta okulun diplomasını istesem gönderirler dimi bide ekpps için kura çekimi olcakya nereye başvuru yapmam gerek belgeler nedir kimse cevap vermiyor nasıl vaşvuru yapılır ve nereye devlet kendi çalışına deger veriyor ama taşoronlara deger verilmiyor acil cevap gelirse arkadaşlar ona göre işlem yapcam

Üst Alt