Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için para yatırmadan önce nelerin yapılması gerek?

Derya.0310

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar lütfen cevap verir misiniz? Para yaptırmaya çalışıyorum halk Bankası oturum adedini soruyor Akbankta ÖSYM'ye başvuru yaptıktan sonra para yatırın diyor.

Once basvuru yapmaniz gerekiyormus bunu yeni ogrendim bi arkadastan.

Öyle mi? Saatlerdir gitmedigim atm kalmadı bunun için. Çok teşekkür ederim.

Nasıl yani aile sosyal politikalar müdürlüğünden sonra ösym yemi basvuru yapip parayı en son yaptıracağız yani oyle mi

Evet oyleymiş. Para yatırılmiyor atmlere.

Önce başvuru yapacaksın ki sistemde tc numaran gözüksün.

Peki içinizde başvuru yapıp para yatıran var mı acaba? Nasıl bir yol izlediğini tam olarak anlatsa çok daha iyi olur bence.

başvuru yapan arkadaşlar aşamalarını yazabilir misiniz?

Başvuruyu tamamlayan biri olarak, İlk defa kayıt yaptım. Öncelikle Aile sosyal politikalar il müdürlüğüne gittim. Ön kabul ve taahhüt beyanı hazırlandı. Daha sonra sınav başvuru merkezine giderek başvuru tamamlandı. Son olarak odeme.osym.gov.tr adresinden de kredi kartı ile 30 tl yatırdım. Banka ATM ile uğraşmadım.

bende az önce ÖSYM sisteminde kredi kartı ile parayı yatırmaya çalıştım bu uyarı çık Aday Başvuru İşlemini Gerçekleştirmemiş. aslında engellilerden hiç para almamaları lazım ..

GND arkadaşım, başvuru merkezinde kaydını yapmadan para yatıramazsın. En son işlem olarak para yatırman gerek.

Herkes bu konuda yanlış şeyler söyledi. Benim gibi kaç kişi atm atm gezdi kim bilir. Önce başvuru yapacaksınız sonra para yatiracaksiniz arkadaşlar. Halkbank ya da Akbank atmlerinden birine.

Klavuzu okumadan atm ye banka şubelerine gidenler olmuş. Arkadaşlar önce aile bakanlığına gidip ön kabul formunu alın sonra osym bürosuna (daha önce ekpss ye girmeyenler) gidip kaydınızı yapın. Daha sonra bankaya 30 tl yatırın. En son ösym nin web sayfasından işleminizin tamamlandığını kontrol edin. İşlem bukadar.

EKPSS BAŞVURUSUNU NASIL YAPACAGIM yardım!

Gerekli olan evrak belge nedir bankaya nekadar para yatıracağım

arkadaşlar taahhüt beyanı ne işe yarıyo rapora süremi koyuyolar

Taahhüt beyanı sadece sınav öncesi ön bilgilendirme işlemi oluyor. Sınava nasıl gireceğinle ilgili bilgilendirme. Mesela merdiven çıkabilir / çıkamaz, görme engelli mi işitme engelli mi ortopedik mi bu bilgiler doğrultusunda sınav giriş yeri ve sınava giriş şeklin ÖSYM ye bildiriliyor. Raporun sürekli ise ve engel bilgilerinde bir değişiklik olmazsa bir sonraki sınavlarda taahhüt beyanına gerek kalmıyor.

Üst Alt