Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için rapor alırsam ehliyetim iptal olur mu?

secret1907

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben %40 cpliyim engelli raporum şuan yok 2015te süresi oldu arkasına B sınıfı ehliyet aldım. Yeniden rapor alıp 2020 ekpssye girmek istiyorum acaba B sınıfı ehliyetim iptal olur mu?

secret1907

Hayır.olmaz.

O şekilde olsa benimde ehliyetim iptal olması gerekiyordu.Arac kullanmaya fiziksel bir engelin yoksa sıkıntı yok.Ben de değiştirmek istiyorum aracım var e sınıfı ehliyetim var.Yeni ehliyetler den alacağım zaman sağlık ocağında engelimi belirtmeyecegim.bir ton iş kurula gir ruhsatı değiştir aparat tak.e zaten otomatik vites kullanıyorum.Senin engelli raporun emniyetle alakası yok

Yalnız, zaten 2020'de sürücü belgelerinin yenilenmesi zorunlu. Yani zaten 1 yıl sonra ehliyet için rapor çıkartıp yenileme işlemi yapacaksınız.

Eninde sonunda ortayaya çıkacak. Kullandığınız ilaçlardan dahi artık kurula gönderilebiliyor sürücüler.
Bazı şahıslar hala uyanıklık peşinde. Engelimden dolayı acaba birine zarar verir miyim ? Birinin engelli olmasına neden olur muyum ? Birinin hayatına mal olur muyum ? Yok. yok arkadaş yok.

Üst Alt