Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için raporumdaki ibare uygun mu?

yunus9227

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba addison hastasıyım %40 raporum var.Meslek lisesi Elektirk-elektronk bölümü mezunuyum.Raporun kullanım amacında:Özürlü kadrosunda iş başvurusu yazıyor.
Ben bu raporla ne gibi haklardan yararlanabilirim? (vergi muhafiyeti, ÖTV indirimi,Özürlü aylığı,erken emeklilik... vs...) Ve diğer bi sorumda hem EKPSS ye hemde KPSS ye girebilirmiyim. ( EKPSS de hem sınava hemde kuraya katılabilirmiyim.?) . Kısacası benşm bu raporla ne gibi haklarım var?

Teşekkür ederim yardımlarınız için. demeyi çok isterdim ama kimse cevap yazmamış.?

Tahsilin ne?
Lise mezunuysan EMSS girersin.ilköğretim mezunuysan kuraya katılırsın. Yukarıda yazdığın tüm haklardan faydalanırsın.

meslek lisesi mezunuyum. zaten yazmıştım.EKPSS ve KPSS sınavlarının ikisine de girebilir miyim.? elektirik-elektronik bölümü mezunuyum atanabilme ihtimalim ne ortalama kaç puan almam gerekir ösym sitesine baktım ama bulamadım. sadece teknisyen yazıyor?

Her iki sınavada girersin sorun olmaz, atanırmısın orasını alacağın puan ver mezuniyetin belirler.. 80 puandan yukarı almaya bak..

Kusura bakma o kısmı atlamısım.Siz kura dediğiniz için tahsil sormusum:) lise mezunusanız kuraya katılamazsın.sınava gireceksin. KPSS sınavının engelliler için bir avantajı yok pek. İkisine girersin

yeterlidir aile ve sosyal poltikalar bakanlıgının malülen kanunları var ordan takip edebilirsin

tamam iki kpss sınavınada girebiliyorum. Teşekkürler. ÖTV indirimi vs diğer engellilerin yararlandığı haklardan yararlanabilir miyim? (ÖTV indiriminden yararlanamazsın diyorlar) ne derece doğru bilmiyorum. buda son soru. aslında hepsini konuda yazmıştım ama...

Üst Alt