Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için raporumu yetiştiremedim. Ne yapabilirim?

Minval

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, ekpss başvuru tarihini kaçırdım. Acaba tekrar başvuru süresi olur mu? Bir de ben raporuma itiraz etmiştim, heyet için nisan sonuna randevu verildi. Bu şekilde başvuru yaptığım takdirde kabul edilir mi?

nisanın sonunda zaten sınav var yani itiraz süresi sonucu nisan sonu yazmışsınız ya sizin yetişmez hocam 2020 deki sınava girebilirsiniz

ama 13 14 mart da bir günlüğüne tekrardan sistem açılacakmış mazereti olupta başvuru kaçıranlar başvuru yapabilecekmiş bilginiz olsun

Teşekkür ederim emreylcn İnşaallah bu kez geç kalmam.
Skolyoz23 Teşekkürler. Şansımı denerim olmazsa sağlık olsun. Acaba itiraz ettiğim eski raporumu kullansam sorun olur mu?

Son düzenleme:
eski raporun yüzde 40 ve üzeri ise sorun olacağını sanmıyorum ama yine o tarihte git aile sosyal politikalar bakanlığı size daha net ve doğru bilgi vermiş olur umarım sınava girebilirsiniz

yada şimdiden arayın sorun böyle bir durum var eski raporuma itiraz ettim elimdeki eski rapor ile sınava girebiliyormuyum diye

Üst Alt