Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için raporumu yüklemek istediğimde başka bir kaza raporu ile çakıştı!?

Zaloglu44

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
1
Benim %43 lük bir engelli raporum var. eylülde bir trafik kazası geçirdim onunla ilgili de sigortaya sunmak için kaza ile ilgili %23 lük bi rapor verdiler
bu gün ekpss için sisteme %43 lük raporu yüklemek isterken hata aldım en son raporu kabul ediyorlar ama sistemde ikisi de gözüküyor
bu durumda son raporu nasıl iptal edebilirim veyahut nasıl kaza raporuna çevirebilirim

Yani sistem %43'lük raporu yüklemene izin mi vermedi?O ekranı bilmediğimden soruyorum, iki raporu da görüyor ve sen eskisini seçemiyor musun, yoksa bilgisayarından yüklemek isterken mi sorun çıkıyor?

Sistem rapor numaranı soruyor eklemek için giriyorum diyor ki şu tarihe kadar geçerliydi diyor o tarihte de diğer raporu aldığım tarih yani son rapor yüzünden kabul etmiyor ilk raporum sürekli yani bi süresi yok aslında

Vay arkadaş!

Telefonla arayıp bunu sormayı denemeni öneririm. Muhtemelen bir dilekçe ile esas raporunun işleme alınmasını istemen gerekecek.

Aradım dediler ki muhtemelen ÖSYM sistemi son raporu çekiyor ondan dolayıdır
Aldığım hastaneyi aradım buraya gelmelisin dediler yarın gidicem

tamam ama çözüm üretmesi gereken ösym, hastane değil ki. Var olan raporu iptal etmemelisin bence. Bu sefer kaza ile ilgili sorun oluşur.

O raporu kabul etmeleri için başvurmalısın.

Direk elden başvuru yaparak mı denesem normal raporumla beraber ?

@OturanBoğa, Zaten mevzuatta en son alınan rapor geçerli,yanlış birşey yok öncekilerin süresine bakilmaksizin iptal

@samedo99,

Tabii ama kaza için alınan rapor engelli raporu değil. Kaza sonucu oluşan hasar raporu. O raporun engelli raporuymuş gibi işleme konması doğru değil.

ilk alınan rapor sürekli değil sanırım ondan yenisini kabul ediyordur sistem

İlk alınan rapor sürekli zaten sistemde de ikisi gözüküyor fakat ÖSYM son alınanı kabul ediyor yarın bi gideceğim

Üst Alt