Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için Sağlık Raporum nasıl olmalı?

tunaboylu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese şimdiden teşekkürler. Ben hogdkin Lenfoma evre 3 tanısıyla 6 ay kemoterapi aldım ve iyileştim. Ancak hastalığım remisyonda ve kontrollerim devam etmekte. yüzde 40 engelli raporu alabileceğim söylendi.
Aynı zamanda Türkçe öğretmenliği mezunuyum ve ekpssye girebilmek için rapor almak istiyorum.
Hastaneye başvuracağım dilekçede ne yazmalıyım? Sanırım raporların bazı kategorileri var. Hangi tür rapor alırsam işime yarar?

Birde hastalığınızı detaylı inceleyebilecek hastaneye gidiniz.Gittiğiniz hastanede yeterli ekipman yoksa oranlar düşük çıkıyor.

o zaman tedavi gördüğüm hastanede rapor almamda fayda var. Ancak şu an rahatsız değilim. sadece takipteyim. bunun için de muayene gerekir mi? askerlik için gittiğimde de heyet raporu aldım. muayene falan olmadı sadece tedavi gördüğüme dair bir rapor aldım

Bugün rapor için devlet hastanesi sağlık kuruluna gittim. ordaki memurda durumu anlattım. hergün heyet oluyor sabah 8'de hastalığınla ilgili belgelerle gel dedi. Bu kadar çabuk olabilir mi sizce normal mi ?

O kadar kısa sürede bitmez.Bütün doktorları tek tek dolaşıyorsunuz verdikleri dosya ile birlikte.

Merhaba Öncelikle geçmiş olsun.
Bende evre 3 hogdkin Lenfoma tedavisi olarak remisyon sürecine girdim. Örnek olması açısından anlatacak olursak ;
Tedavi görmüş olduğum hastaneden tanı ve tedaviye ilişkin doktor imzalı bir rapor aldıktan sonra şişli etfal hastanesinden 3 ay sonrası için gün alarak kurula gittim . Tedavi görmüş olduğum hastaneden aldığım hastalığıma ve tedaviye ilişkin raporu teslim ederek tek günde yüzde 40 raporumu çıkarttılar.

Sağlıklı günler geçirmeniz dileğiyle.
İyi günler dilerim

tunaboylu
Büyükşehirlerde yoğunluğu fazla hastanelerde kurul için gün verilir ama Çorum'da olduğunuzdan bu mümkündür.
Sabah başlarsınız tetkik istenmezse, muayeneleri kurul saatine yetiştirirseniz aynı gün girersiniz kurula yoksa ertesi gün.

bugün yüzde 40 raporumu aldım ancak 1 yıl süreli verdiler. tam atama döneminde süresi bitecek. umarım yenilerken sorun çıkmaz

ben 1 yıl sonra da remisyonda olacağım 10 yıl sonrada. 1 yıl süreli rapor verilmesi saçma değil mi ? benimle aynı durumda olup süresiz alanlar var

Üst Alt