Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için söylenenlerde bir terslik var: 6. duyu mantık

grcnckr

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
6, duyu organı mantıktır

epeydir bakıyorum da ne kadar boş ve saçma konular açılıyor site de anlam veremişyorum

1,adam çıkmış 90 küsür puan aldım atanırmıyım die ya neden dalga gecersinkiinsanlarla anlam veremedim sen bu puanı alıp da bu soruyu sorarsan atanma arkadaş senden memeur olmasın bırak

2,biri çıkmış DHMİ engelli kadro açmıçakmış mecburmu arkadaş ya açmaya

3, hizmetli kadrosu olmasın dior biri yo isterseniz başbakan müsteşarliği kadrosu açılsın olmazmı kpss ile insanlar bu kadroları doldurmuyormu hizmetli yani YH kadrosu devlettte bir kadrodur bu kadroya atanan en ağır ileri yapar diemi algılıyporsunuz ben anlam veredim böyle bişi yok

4,kadrolar artsın die feryat edenler böyle bir resmi bişi yok ama 3000-ile 7000 kadro arasında ne fark var ikisindede 15 tercih yapacaksın başka yok mantık burda tercih sayısının artırılması konusunda mücadele edilmeli

5, hangi kurum rahat olur demiş paşam atanmadan yatmanın hesabını yapıyor olmasın arkadaş böleleride memeur olmasın ha tavsiyem kamu hastaneleri olsun neden taini kolay parası güzel sabah 9 akşam 4 mesaisi var öğle yemeği hastaneden engelli olduğımuz için devamlı doktor hizmetimizde daha ne olsun

6,kadrolar haziranın 2, haftasından sonrta netleşir çünkü dpb başkanı açıklamasını yaptı temmuzda yerleştirmeleri yapacaz die

7.nitelikli kadroların artırılmasından bahsaediyorsunuz tabi düşük puan alınca acaba aradan sıyrışlırmızyız düşüncesi tamam da kardeşim hep nitelikli alının ca düz lise mezunlarının suçu ne ozaman

8.ilk atamasda tahmini 4000-5000 kadro açılır bunun 2000-2500 lise olur

9,ilk atamada orta öğretimde 84 altı pek kadro bulamaz açık ve net kendini gelişrimesse sertifika ile donanımını sağlaması lazım

10,85 puan ve üstü olan arkadaşlar istemediği şehir ve istemediği kurum yazmasınlar sonra pişman olmayın ilk atama bence DPB başkanın açıkladığı gibi planımızda yoktu ama mevzuat değişikliği ile temuzda alım yapacaz die pek güzel kadrolar açılacağını düşünmüyorum tabi dayanma gücü olan olursa şubat mart gibi 2015 birinci atama gerçekleşir yaklaşık 8 ay ailesi ile yaşan maddi kaygısı olmayan arkadaşlar aceleye getirmesin çünkü 2015 birinci atama daha kapsamlı bir atama olcak

11,yapılan açıklamalar doğrultusun da bu sınavla birlikte toplam 20000-25000 kişi alınacak 51 bin denilen rakkam özel sektörle birlikte 51 bin devlet alacak olarak algılanmasın

12,düşük puan alan arkadaşlar meslek lisesi mezunu iseniz şansını kamuda işci olmam şansınız yükse tavsiyem ilanları takip edin işci kadroları genel alımla olmaz kurumlar kendi ilana çıkar işçi 3000tl yakın maaş alır 3 ayda bir çift veren de var MKE ,KARAYOLLARI.ŞEKER FABRİKALRI DEVLET DEMİR YOLLARI gibi

13,85 ve üstü alan arkadaşlar sizlerin en büyük kriteri memeur olup tekrar sınava giren memeurlar bunlar çok belirleyici unsur dur sıralamayı ben 87 aldım 1300 lerdeyim ama 500 kişi varsa benden yüksek olup memeur olarak sınava giren bu belirleyici olur
DEVAMI YARINNNN İNŞAALLAH

Arkadaşlar insanları öznel yorumlarımızla yanılış yönlendirmiyelim ; yorumlarının çok haklı yanları var ben yine'de senide aydınlatsın aklında kalsın diye diğer yönlerini yazıyım ; El cecap ''adam çıkmış 90 küsür puan aldım atanır mıyım die ya'' ; Yanlış tercih yapsın da İter se 99 puan alsın ne fark eder .....90 puan dediğin lise düzeyi ilk atamada ilk atama için riskli bir puan sıralaması ilk 700 ler de alım adaeti de önemli ; dikkatli tercih ister ...

''hizmetli kadrosu olmasın dior biri yo isterseniz başbakan müsteşarliği kadrosu açılsın olmazmı ''
Bunun için sana tek cevabım var sen bir hizmetli atan atandığın kurumda dünyanın kaç bucak olduğunu gör ...Anandan emdiğin sütü burnundan fitil fitil getirsinler . öyle engeliyiz diyede güvenmeyin ha....

Allah Bu aşşağıda sıraladıklarında seni mahrum ederse dünyanın kaç bucak olduğunu anlarsın sen engellisin dağcı komondo değil ; bunlar bırak engellilerin isteğini tüm memurların istekleri aklını başına al bir memur ol ondan sonra böyle yorumlar yap . Minare yaptırmayan yerden bitti zannedermiş :) aklını başına al

''hangi kurum rahat olur demiş paşam atanmadan yatmanın hesabını yapıyor olmasın arkadaş böleleride memeur olmasın ha tavsiyem kamu hastaneleri olsun neden taini kolay parası güzel sabah 9 akşam 4 mesaisi var öğle yemeği hastaneden engelli olduğımuz için devamlı doktor hizmetimizde daha ne olsun''

haklısın valla iyi öğüt :)

tercih yaptığında, Bir de şu var ki
;gitmeyeceğin?
maddi olarak geçinemeyeceğin?
şehrin sosyokültürel yapısımı dersin? havasımı dersin? suyumu dersin? alışamayacağın, zorlanacağın yerleri yazma dostum..

Hizmetli kadrosunda çalışabilecek bir çok engelli kişi vardır... bu bile bir çok kişinin ekmek kapısı olmuştur ve olacaktır?..

sarmisakta sogan lezzetlidir fakat insanin agzini kokutur siz sogandan girdiginiz sarmusaktan ciktiniz biraz gercekçi olun biz burda şahsi yorum yapmiyoruz engelli arkadaslarimizi gerceklerinden bahsetdiyoruz
hizmetli kadrosu engelli arkadasa göre deyil yapar yapamaz yapamazsa istifa eder

suan atama sayısı 5000-6000 civarında dahada arttırılmaya calısılıyor umarım güzel kadrolar açılır bekleyip görücz.

Üst Alt