Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için Twitter'da biz de bir şeyler yapabiliriz..?

castabala

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Selam dostlar ;

Twitterda bir şeyler yapmaya,kendi TAG'ımızı TT için mücadeleye varmısınız.

Bülent bey ;
[h=2]@SakatOturanBoga önderliğinde deneyebiliriz.tarih ve saat anlaşırız,mailleşiriz...[/h]Ne dersiniz. Twitter adresim ; @antuluce80
Mailim : htuluce80@hotmail.com

ben varım ortak tag bulalım ben actım bi tane ama desteg gelmedi siz acın desteg vereyim

ben butun bunları size haftalar onceden soyledim yazdım ama dinleyen cıkmadı aile bakablıgına yazdım dedim twitt attım dedim faruk celik rte ayşenur islam aklınıza kim geliyorsa hepsine yazıyorum sadece bir destek verin dedim ama nerde

öyle hadi bir anda olmaz....biraz toplanalım...gün ve saat belirleyelim...bülent bey in tamam demesi çok önemli...oturanboğa başlatır TAG'I Bizde destekleriz....

tmm toplanalım acalım ve yazalım yuzlerce binlerce ben tüm gazatecilerin tvlerin mail adreslerini paylaşrırım onlara mail ataalım ama 3 5 kişi ile olmaz ses getirmek lazım en az bin kişi lazım sanatcıların twitterlarına girelim onlardan rica edelim kendi sayfalarında bizlere yer versinler ne gerekiyorsa yapalım ben varım

Biz sanki kendimiz için çabalıyoruz herkez olumsuz bakıyor bir etkinliğe belki şanslı memur siz olucaksınız belki biz sizin için cabalamış olucaz neden olaylara hep farklı bakılıyor anlamadım ki ayın 20 misinde buluşalım herkez twitterda ardı ardına atsın twitlerini ortak bir tag bulalım eger illa 3000 ne razıyız aman bize bulaşmayın aman devletle aramızı bozmayın diye düşünüyorsanız siz bilirsiniz

Sayın bakanımız faruk çelik ve Sayın Dpb başkanına twitterden kadro arttırma talebinizi iletirseniz iyi olur bizde atıyoruz sürekli etkisi olur mutlaka.

tag açılsın rt yaparız.

Oturan boga bülent bey için @SakatOturanBoga , benim için [SIZE=2]@antuluce80[/SIZE]
twitterda ekleyelim,haberleşeceğiz ,Bülent bey e rica edelim ,Tag'ı O başlatsın...tarih ve saati anlaşırız..sayımız biraz artsında...

#‎3138yetmezengellilerkadrobekliyor‬ ‪#‎engellilerkadroistiyor‬<=TAGA DESTEK

Arkadaşlar twitter üzerinden Lütfen destek olalım şimdi kenetlenme zamanı !!!

Bu yazıyı lütfen facebook profillerinizde, sayfalarınızda, gruplarınızda paylaşalım

VERİLEN SÖZLER TUTULMALI !

2 aydır imza kampanyaları falan yaptık yeterli sayı olmadı bazıları da gördüğü halde köstek oldu 3000 kadro neymiş kim demiş dediler alın size resmi sayı açıklandı. bu saatten sonra etkili olmaz boşuna yırtınmayın var mı daha önce öyle bir örnek , biz dedik aylar önceden

#‎3138yetmezengellilerkadrobekliyor‬ ‪#‎engellilerkadroistiyor‬ destek !

buraya twit atın #3138yetmezengellilerkadrobekliyor herkes kendinin destekcisi olsun.biz sabahtan beri atıyoruz sizde atın..!

Üst Alt