Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için yeni rapor aldığımda eski raporum geçersiz mi olacak?

Konular
11
Reaksiyonlar
1
Iyi gunler suanda hali hazirda surekli engelli raporum var.istihdam secenegi ve calistirilamayacagi alanlar boş oldugu icn yeniden basvuru yapacagim ama eski raporumu cikardigim hastaneden deil de bana yakin saglik raporu vermeye yetkili bir hastaneden sifirdan basvuracam.burdan yeni rapor almam halinde eski raporum ne olacak iki tane mi olacak farkli farkli.ne yapmam lazim Acik ikilemde kaldim lutfenn.

Yenisi aldığın zaman eskisi hükümsüz olur.

vilanjik
Hocam iki raporu herhangi bir yerde kulkanirken eski mi yeni nerde anlaşılacak ki sonuçta ikiside bende ve raporu aldigim yer baska hastanelerin sisteminde gorunmedigini sadece raporu aldigin hastanede girundugunu soylediler ilerde iki atamalarda iki farkli apor var diye sıkın ti olmasin?? Tesekkur ederim

Yeni raporunu almadan once bulundugun ildeki saglik mudurlugune gidip suanki raporuna itiraz etmen gerekiyor diye biliyorum yanlissam duzeltin

Il saglik mudurlugune gitmeden yeni rapor alanlar oldugunu gordum bu gurupta.yani baska bir hastaneden yeniden rapor alacam bende.bi sorun cikarsa yazarim buraya da.

Üst Alt