Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS İçin Yeni Rapor Almam Gerekir mi ?

teknolojik

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Benim mevcut raporum 2007 tarihli.
Raporun arkasında "Türkiye İş Kurumu İçin" maddesi işaretli, yani istihdam için kullanılabilir gibime geldi.
Yeni rapor almama gerek var mı ?

Birde benim rapor oranım 92% yazmakta. Bu istihdam edilirken bir sorun çıkarır mı ? Çünkü ben her iki elimi ve kolumu çok iyi kullanıyorum, rapor oranından dolayı ellerimi kullanamıyor zannetmesinler.

Arkadaşlar lütfen bilen herkez cevaplasın çünkü eğer yeni rapor gerekiyorsa 15 tatil bitmeden rapor almaya gitmem lazım. Lisede okuyan kardeşim götürecek beni hastaneye.

Arkadaşlar forumda bilgi sahibi üyeler illaki vardır lütfen cevaplayın zamanım daralıyor yeni rapor çıkartayım mı bilemedim.

92% oranımın olması (eğer kazanırsam) bana sağlayacakları istihdamı etkiler mi ?

Örneğin ben çok rahat bilgisayar kullanan (10 parmak) biriyim. Bana bilgisayar ile alakalı masa başı iş vermezler mi orana bakarak ?

Üst Alt