Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile 2022'de nereye kaç puanla atandınız?

Konular
14
Reaksiyonlar
6
arkadaşlar bugün ki atamalarda kimler kaç puanla nerelere atandı yazar mısınız?
sınav öncesi bizim için yararı olabilir kafamızda birşeylerin netleşmesi için.

batsın bu EKPSS batsın bu atama ... herzaman ki gibi bu sınav dada gene ağır engelli hiç iş yapamayacak adamlar işe aldılar kesin..

kendimizi kandırıyoruz bu sınava işte...

inşallah daha ağır engelliler işe alınmıştır.asil onlarin bu hayatta is bulması calismasi zor.engeliniz hafif olmali siz ozel sektordede çalışabilirsiniz.temennim tum ağır engelliler kamuda çalışsın.sizin gibi benciller degil!!

Ağır engelliler için herşey daha zor olur
Doğru
POYRAZa surda katiliyorum engellilerin kamu dairelerinde daha fazla alım yapılması lazım özel sektörde iş bulmak yeterince zor oluyor

Düşünce tarzınız bence yanlış sonuçta o sınava girip yusek puan alıp atanmayı başarmış ağır engelli olan özel sektörde nasıl çalışacak? Kendinizi okadar yetenekli görüyorsanız ve onlardan ustunseniz siz yüksek puan alıp atanın ancak Allah kime ne vereceğini biliyor bencil olmamak lazım o insanlar zaten yaşantılarında birçok zorluk sıkıntı çekiyor.

89.2 puan ile Adalet Bakanlığı Bursa Hizmetli kadrosu

inşallah daha ağır engelliler işe alınmıştır.asil onlarin bu hayatta is bulması calismasi zor.

İŞTE sende bu zihniyet olduğu sürece olan hep bizim gibi adamlara oluyor ... o ağır engeliler de haybeye maaş alıyorlarr...

Ağır engelliler için herşey daha zor olur

ne iş yapıyorlar abi ne iş yapıyorlar kamu kurumlarını gidin gezin görme engelliler hiç iş yapamayacak durumda olanlar çalışıyorlar ne iş yapıyorlar:.. ???
haybeye maaş alıyorlar....herşey puan demek değil biraz bu adam iş yapar mı işimize yarar mı diye düşünmek lazım ??

o insanlar zaten yaşantılarında birçok zorluk sıkıntı çekiyor.

ne yani bizim yaşantımız hayatımız çok mu kolay çok mu basit herşey sorun problem zaten...
herşey puan demek değil kardeşim.. bunu kafanuıza sokun önce. bu adam ne kadar verimli olur ne kadar işimize yarar önce ona bakılmalı...

Hakkıyla atanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bizlerede nasip olur.🙏😊

Görme engelliler kurumların satrallerinde görev veriliyor. Yani telefona bakıyorlar gelen çağrılara cevap veriyorlar.

2polar
Rica ederim. 85 90 puan civarı kapatmıştır lise. Yeni sınavda 90 puan ve üstü almak gerek.

Nunis06
Santral olacaktı. Evet genelde ağır işlerde çalışamayanlar santral, telefona bakıyor. Hizmetli olan kişilere masabaşı iş verilebiliyor. Sen atandın mı?

Poyraz_

Dostum adam o haliyle senden yüksek puan alıyorsa alabiliyorsa emin ol o işi yapacak niteliği vardır. Görme engelli ise santralde çalışır. Zihinsel engelli ise niye çalışıyor dersen de emin ol zihinsel engeli olup atananlar deli değil. Psikolojik rahatsızlıkları ile zihinselden giriyorlar. Özet olarak seninle aynı sınava girip senden yüksek puan aldıysa çalışmasında bir problem yoktur.

Doğu tarafı mi batı tarafı mi atandiginiz yer

1. tercihim. Erzincan

İşe yaramazlar felan dıyonda engellılerden cok bırsey bekledıgı yok zaten devletın normal memur performansı beklemezler.

Atanan ınsanlar ıllakı bı ıse yarar kapasıte var kı atıyor. Devlet atomu parcalamanı ıstemıyor artık ondan faydalanmak seflerın elınde hıc bırsey yapamazsa getır gotur fotokopı cek bunları yaptırırlar bu da bı ıse yaramaktır :)

senın dedıgın cok agır engellılere calısabılır raporu vermıyorlar onlarda sınava gıremıyor aılesı bakıyor . Ekpssden atanmak ıcın calısabılırlıgın olması lazım.

Poyraz_ engelli kadroda olmayip arada bir işe gelen klavyenin tuşuna basmaya korkan torpille memur olanlar var.sen kafani dilini onlar icin yor o koltuklari onlar isgal ediyor haybeye maas aliyorlar.agir engelli sinava girmis hakkiylada atanmis orda is yapamasa bile devlet o koltuga onu oturtmakla mulkunden birsey eksilmez.sende yuksrk puan al atan sende is yapma.
Devletin işi yurur ortada kalmaz.

Fatıma.

hepsi aynı şey ki fark eden hiçbirşey yok haa engelli olmadığı halde engelli kadrosuna atanmış ha engelli olup atanmış bu saatten sonra umrumda bile değil hiçbirşeyimi yormam bunlar için....

Arkadaşlar ben imam hatip hizmetli kadrolarına 81 puan İle atanamadım bu işte torpil var mı

hayırlı olsun insallah darısı bizlere:)

lise ekpss girn çok fazla alım az diye biliyorum

Fatıma.

Evet hakkı olanın hakkını alması gerek. Yüksek puan almak da artık çözüm değil 80 90 puan alanlar atanamıyor. Ekpss kpss gibi oldu. Yüksek olacaktı yuksrk yazmışsın.
gökyüzü12

Evet liseden sınava giren çok kişi var ama en az alım sayısı ortaöğretime veriliyor. Bütün bölümlerin alım sayılarının eşit olması gerekir.

lisans 81.3 puanla İzmir meb e atandım darısı buradaki diğer arkadaşların başına olsun inşallah. Mersinde yaşıyorum İzmir e gidip gitmeme konusunda kararsızım var mı burada İzmir de yaşayan arkadaş ne diyorsunuz gelinir mi ?

Hayırlı olsun lisansta atanmak gerçekten zor iş bence git hersene biraz daha zorlaşıyor sistem atama sinavlar

Haklısın da keşke herkes senin benim gibi düşünse

thsnzvdr
Hayırlı olsun. İzmir güzel yerdir ama istanbul, ankara, antalya gibi pahalı bir yer. Zaten atanmışsın eğer başka şehir istiyorsan dilekçe verebilirsin.

gökyüzü12
Lisanstan alımlar iyi olduğu için genelde foşu batı olarak puan farkı olabiliyor. Önlisansta yine lisans kadar alım sayısı var ama liseye az alım sayısı veriliyor.

Üst Alt