Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atamam çıkarsa raporumu yenilemem mi gerekecek?

Srmrt87

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim 30 Haziran'da raporum bitti. Geçen sene ekpssden 80 puan aldım. Rapor yeni bitti. Atanirsam sıkıntısı ne olur atanabilir miyim yada atanirsam rapor olmadan yerleşip devam edebilir miyim

Son düzenleme:
Konuyla ilgili bilgim yok size farklı bir sorum var siz ekpss nasıl çalıştınız 80 aldınız tebrik ederim banada söylemişsiniz yani çalışma şekliniz nasıl kaç saat hangi derslere ayırdınız biraz anlatırmısınız

Muhammetkut

normal sınava hazırlanır gibi çalışın.

@Srmrt87

raporunuzu yenilemeniz lazım yoksa yerleşseniz dahi atamanız yapılmaz. hatta yerleşip atamanız yapılamadığı için bir başka değişle , başka birinin yerini işgal ediyor görüneceğiniz yada öyle kabul edileceğiniz için sanırım bir de ceza alacaksınız hemen yenileyin raorunuzu bence..özellikle lisans mezunu iseniz.

Raporun süreli olup süresi doldu, yeni rapor istenir

Bu tamamen atandığınız kurumun insiyatifinde. Benim bipoalr rahatsızlığım var ve sürekli raporum var. Kurl benden EGM de çalışabilir yazısını yeni sisteme göre hazırlanmış engelli raporumda görmek istediğini söyledi. Durum bildirir raprou hazırlayıp gönderdim. evrak geri geldi. Üstü kapalı olarak raporu yeniletiyor e nbuan hakalrı var. rapronuz sürekli dahi olsa

Üst Alt