Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atanan avukat var mı?

Nur Demir
İnşallah atanırsınız. Gördüğüm kadarıyla Ekpss'ye giren avukat sayısı çok az..

Maalesef sanıldığı kadar az değil. İnşallah hepimiz atanırız

İnşallah. Aslında memur olarak atandım da tekrar girdim sınava bakalım.

bu saatten sonra EKPSS ile atanmak benim içi hayal artık...
anasını satım bin kişi giriyor sınava adamlar 500 kişilik kadro açıyor bu nasıl iş arkadaş ben normal kpss de şansımı deneyecem valla...

ozmuşlu
O farklı mı sanki? Gerçi benim zamanımda ekpss normaline göre kolaydı ama şimdi sanırım hiçbir farkı yok
Hani dedin ya bin kişi giriyor sınava 500 kişilik kadro var O yine iyi hatta çok çok iyi çünkü bir kişi almasına bile 1000 kişinin girdiği, başvuru yaptığı oldu.

çirkin

tabiki farklı ikisinin arasında dağlar kadar fark var şu anda memurlar.net de bir sürü açıktan atama var hepsi kpss ile ekpss ile bu şekilde atamam yapıldığını ne zaman gördün ?? ben en son ne zaman ekpss ile alım yapıldığını unuttum. kpss ile zaman zaman kamu kurumları alım yapıyor ama bizde puan yok ayrı mesele yaş sınıra dayandı inşallah bu sene müracat edecem...

Ekpss ile atanmış avukat grubu falan yok demek istedim

sosyal medyada grup oldugunu dusunmuyorum watsapp telegram dahıl atanınca herkes kendı kabuguna çekılıyor zamanında 2016 yılında bızım muhendıs grubumuz vardı atanasaya kadar hersey sonra dağıldı maalesef

Aslında her meslek grubuyla ilgili bir Ekpss grubunun olması lazım..

Üst Alt