Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atanan engelli memur hemen yer değiştirebilir mi?

E.HİLAL

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Bu konuya benzer yorumlar okudum forumda ama şimdi link bulamadım. Diyelim ki önümüzdeki tercihlerde belediye ve üniversiteye değilde uzak bir şehirdeki bir MEB'e ya da Çevre ve Şehircilik'e atandım. Atanma evrakımla birlikte doğrudan kendi memleketimdeki o bakanlığın il müdürlüğüne gitsem, atamam atandığım yerde mi olur yoksa kendi memleketimde mi? İşe nerde başlarım? Bu ve benzer uygulamaları bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.

MEB tayin kolaylığı

MEB gerek tayin kolaylığı gerek sakin ortam olması diğer kurumlara göre akla daha çok yatıyor

Sağlık Bakanlığı'nda engelli memurun tayini

Merhaba. Sağlık bakanlığına atansam(Ankara'ya), engel raporumdan dolayı bir defaya mahsus başka bir ile tayin hakkım var mı? Sadece ben engelliyim. Engelli yakınım yok.

2015 den sonra bi atananlarda olmuştu o dediğin olay bi sefere mahsus tayin hakkı ve bir arkadaşımda aday memurluğu bitirince tayini olmuştu

1 kereye mahsus olayı danıştayca iptal edildi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

reiis

Danıştayda iptal edilen bir defaya mahsus ibaresi yönetmelik değil. Bu yönetmelikte aday memurları kapsamıyor.

Şimdi belediye ve üniverste dışındaki herhangi bir bakanlığa atanan memur, engelli veya normal atanmış olsun, kendine ait engel raporunu ibraz ederek istediği ile tayin olabiliyor mu?

E.HİLAL

hayır en az 2 yıl bulunduğun yerde kalıyorsun..bende öyle oldu. 2 yılımdan sonra yeni yere tayin aldım.

asalet onaylanmadan tayin olunamaz diye biliyorum asalet onayı 1 ila 2 yıl arasında amire göre değişiyor

Üst Alt