Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atanan memur formasyonla öğretmen olabilir mi?

tegmenkol

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
YENİ MADDE"(5) Bu Yönetmelik hükümleri çerçevesinde EKPSS ve kura sonucuna göre herhangi bir kadroya yerleştirilen adaylar daha sonra yapılacak yerleştirmelere geçerliliği devam eden aynı eğitim düzeyine ait EKPSS puanı veya kura kaydıyla başvuru yapamaz."

ekpss ile iktisat lisans düzeyinden atanan memur ; formasyon ile muhasebe ve finansman öğretmeni olabilir mi ?

atama varsa tabi...

Evet mümkündür. Çünkü Hizmet sınıfı değişiyor. Yani G.İ.H.'den E.Ö.S'ye geçiyorsun. Bende Formasyon aldım ve bu sene sınava girip atanmak istiyorum.

Kadro olur mu peki calısmaya deger mi ? 2.oncelik yok degil mi yoksa da kadro verirler mi ?

Direkt geçiş yok, ama tekrar başvuru ve sınava girerek mümkün.

Sınavq calısmaya deger mi kadro acılır mı ? Sizce 2.öncelik durumu var mı bize

tegmenkol öncelik söz konusu değil, değer mi değmez mi bu göreceli bir durum.

Lütfen konu hakkinda bilgisi olan varsa cevaplarsa seviniriz.ben acikogretim tarih bolumu kazandim.önceleri bu gibi bolumu okuyan kisiler formasyon alarak ogretmen olabiliyorlardı.simdi formasyon kaldırıldı.Benim merak ettim bizler mezun olunca ekpss girip ogretmen olarak tercih edip atanip ,atamayacazgimiz.cunku atandiktan sonra istenilen belgeler arasinda formasyon isteniyor.Boşu boşuna ogretmen olamayacwgiz bolumde okumak bizler icin hic iyi olmayacaktir.

Üst Alt