Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS ile atanan memur internetten freelance çalışırsa yakalanır mı?
böyle bir durumda şkayet olursa uyarı kınama kademe ilerlemesinin durdurulması veya en fazla devlet memurluğundan çıkarılma cezası cezalarından biri tatbik edilir. (Bkz. 657 sayılı kanun)
ancak şu aralar çevremden hemen herkesin zaten ek iş yaptığına dair duyumlar alıyorum.
yarı zamanlı iş demek istemiş. bu terim genellikle özgür çalışma ortamını tercih eden yarı zamanlı çalışanlar için kulllanılır benim bildiğim kadarı ile.
metin çevirisi bence sıkıntı (gibi) yinede "arızi kazanç" anahtar kelmesini veya terimi hakkında bir araştırmakta fayda var. yani arızi kazanç olduğunda sorun yok sanırım ama emin olamadım.
google playa uygulama yüklemek ve app store uygulama geliştirmek : eğer bir java geliştiricisi iseniz örneğin ve uygulama gelştirmekte iseniz. aslında mantıken bu mumkun en azından ben öyle biliyorum. fakat bunun da bir sürü prosedürü var.
çünkü bu telif haklarına giriyor anladığım kadarı ile. (5846 sk)
eğer henüz hiçbir şey yapmamış iseniz ben altını çizerek (tercihen 5846 sk ile 6769 smk da özelleşmiş ) bir hukukçuya danışmanızı öneririm.