Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atananlar bu son atananlar engellı maaşını cekecekler mi?

Gs3434

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar atananlar engellı maaşını cekecekler mi? Bu suan yerleştim ancak iş başı yapana kadar ekim kasım olacak diyorlar ne yapmamızı tavsiye ediyorsunuz özellikle kalem abla size soruyorum

Gs3434 işe başlamamışsan, sigorta kaydın yapılmamışsa eylül aylıgı çekebilirsin. sigortalı olduktan sonra zaten 2022 aylıgın fesh edilecektir. bu konuda başka yerde cevap vermiştim zaten.

Kalem eylül dönemi bnm için yatmamıs sadece o 2 aylık fark yatmıs 32,66 tl. sanırım yeniledigim rapor yeni maaşa yetişmedi peki şimdi kasım gibi bnm iş başım olur. eylül ve ekim için geriye dönük aralıkta alabilirmiyim

Gs3434
rapor süresi dolum tarihi kaçtı? yeni raporu ne zaman verdin? ayrıca tekrardan sonrayım. ataman yapıldı ve henüz iş başı yapmadın ve sgk kaydın yok di mi?

@Kalem abla raporum 31/07/2016 da bitiyordu ancak ben daha bitmeden yenilettim haziran ayında raporumu yenilettim ve sürekli yani hayat boyunca geçerli oldu. raporum cıktıktan hemen sonra götürmedim sosyal yardımlaşmaya cunku kesilebilecegini tahmin etmedim. daha sonra e devlette rastgele gezerken rapor süresi bitti feshedildi yazıyordu ondan sonra sosyal yardımlaşmaya gidip yeni sürekli raporumu teslim ettim. buda 20 agustosta filan oldu. şuan atandım ama hala iş başı yapmadım 3 ay sürecek işe başlama süreci en azından eylül dönemi yatar onla idare ederim diye düşünüyordm ama sadece 32,66 tl yatmış. siz bunu 2 aylık fark demiştiniz. ancak bnm maaş durumumda devam ediyor yazıyor. hatta eylül dönemi maaşları yatmadan öncede devam ediyor yazıyordu. raporu teslim ettikten sonra agustosu 25i gibi devam ediyor yazmaya başlamıştı. umarım durumu anlatabilmiştim.

Üst Alt