Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss ile atananlar yarım gün mü çalışıyor?

1 2 saat calısıyolar uzun calısma olmuyo genelde eve gönderiyolar (bir hoca söyledi) ordan biliyorum dedigi gibi aylık 60k temiz yatıyo işte mis gibi iş bence sence de öyle degil mi kardesim

@biirkann,
Bunu üstüme alınabilirim sanırım, gerçi bizim meslekte her halükarda öğretmen çalışmıyor zırvalarını duyduğumuz için nereden atandığının pek önemi yok.

Şuan önümde 7 tane sınıfın sınav kağıtları var, notlar okunacak, sisteme girilecek, analizleri yapılacak, girmeyenler için mazeret sınavları hazırlanacak vb. tonla evrak işi. Ben işimden şikayetçi değilim, bunun için para alıyorum ancak masa başı bir memura cumartesi günü akşam saatlerinde bu işleri yaptıramazsın. Bizim asıl iş okuldan sonra başlıyor, ders anlatmak en rahatı :)

@WinstonSmith,

Ön yargılısınız hocam. 8 yıl eğitim servisinde çalıştım programdakilerin maaşlarını ayın 10 una yetiştirmek için her ay bir kere cumartesi pazar gelirdik.
Pandemide evden çalışırken sabah 5 ten akşam 12 ye kadar kısa çalışma ödenek lerini girdiğimi hatırlıyorum.
İşyerinde düştüm 3 kaburgam kırıldı. Doktor raporu uzatmadı, izin alayım dedim, mülki amir gelecek diye o hafta izinleri iptal ettiler, 3 kırık kaburga yla işe gıtım geldim.
Teşekkür ederim sayenizde içimi dökme fırsatı buldum.

Üst Alt