Arkadaşlar herkese merhaba ben 4857 iş kanununa tabi olarak Bilim Sanayi ve teknoloji bakanlığına bağlı olan bir kamu kurumuna %51 tip 1 diyabet ve astım hastası olarak kadrolu olarak ekpss puanıyla işkur aracılığıyla mülakatla büro memuru olarak atandım.Fakat işyerinde şuanda beden işçisi olarak depoda çalışıyorum.Birim amirime depoda çalışmanın benim için zor olduğunu depodaki ağır malzemeleri kaldıramadığımı astımımdan dolayı sürekli astım atakları geçirdiğimi söylememe rağmen ben kuruma seçilirken büro memuru olarak alındığımı bildirmeme rağmen bana yapacak bişey yok mülakata girmeseydin o zaman diyerek sen bahane ediyosun engelli olabilirsin ama biz seni buraya uygun gördük.Mecburen engelli çalıştırmamız gerektiği için seçtik diyorlar.Git bize yeniden rapor getir.Depoda çalışamayacağına dair heyet raporu getir diyorlar.Bu konuda benim nasıl bir yol izlemem gerekir acaba forumda çok aradım ama buna dair bir açıklama yada dilekçe örneği yada yasal hakkımın ne olduğuyla ilgili bir başlık konu bulamadım.Acaba yardımcı olabilecek bu konu hakkında bilgisi olan biri varmı ?