Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atandıktan sonra tayin mümkün mü?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Atanmış memur arkadaşlara yada bilgisi olanlara soruyorum malum önümüzde klavuz var ve tercih yapacağız.

Engelli memura yada EKPSS den herhangi bir kuruma atanmış kişiye 1 defa da olsa tahin hakkı verilmiyor mu atıyorum ben A şehrinde doğdum büyüdüm D şehrine atandım ömür boyu orada mı görev yapmak zorundayım veya A şehrinde ki bir memurla Dşehrine gelmek isteyen memur ile yer değişimi yapma gibi bir çözum varmıdır? bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Memuriyete atanan bir kişinin asaleti 1 ile 2 yıl arasında tasdikleniyor. Asaletinizi alana kadar herhangi bir tayin hakkı yok diye biliyorum. Asaletinizi aldıktan sonra tayin dilekçesi veriyorsunuz. Yine bildiğim kadarıyla tayinlerde sağlık durumundan dolayı öncelik tanınıyor. Sağlık özrü durumundan dolayı istediğiniz yere tayin olma durumunuz yüksektir.

Adayligin kalktiktan sonra istedigin yere gidersin adaylik 1 yildan once 2 yildan sonra kalkmaz gideceginiz yerde 1-2 sene mecbur kalirsin

O zaman çok iyi arkadaşlar 1 -2 sene kalalım yani ne olacak ki dimi yeter ki yaşadığım şehre gelebileyim.

Allah herkese güzel yerler verir inşallah..

Benimde sorum olacak bu konu hakkında...

Sosyal haklardan yararlanan bir kişi örnek; evde bakım maaşı alan kişi başka şehirde çalışma durumu olursa ?

2. İstanbul da Avcılarda İkametgah eden birisi, örnek karşıda Maltepe veya diğer başka bir yeri tercih yapabilir mi ulaşım sorun yapılır mı ?

erdalakbay;

arkadaşımızın bahsettiği diğer kadrolardan bilğim yok anca MEB kadrosunda mevcuttur ;) Asaletimin bitmesini 4 gözle beklerim :)

arkadaşlar bende 2013 ömss ile adalet bakanlığına atandım asaletim onaylandı 25gün öncede tayin dilekçemi verdim cevap bekliyorum bakalım inşallah olurr..

Arkadaşlar geçen ay bir kanun çıkmış 1 veya 2 yıl dolmadan asalette almadan sadece 1 il / ilçe seçme hakkınız olabiliyormuş.Şimdi çalışanlar tercih yapamayacağı için çalışanlara tanınan güzel bir hak bence :)

arkadaşlar ekpss tercikleri ne zaman başlayacak ? bilgisi olan var mıdır ..

ferhat kurt;

Buda güzel bir haber Peki aynı kıdem ve seviyedeki farklı illerde ki iki memur yer değiştirbilir mi ?

Arkadaşlar bazı kurumlar 5 yıl şartı koşuyormuş bu birdefaya tayin hakkı yasası tamamen cıktı mı her kurumda geçerli mi tam bilgisi olan yok mu birde hangi kurumlarda tayin zor bilgisi olanlar paylaşırsa seviniriz

arkadaşlaben t.sandalyeli ve hizmetli kadrosuna atandım ekpss ile atandığım kurumda işe başladıktan ve asalet onaylandıktan sonra istediğim ile ve kuruma atanabilirmiyim? aradım boş kadro varsa atanırsınız dedi ama şu kafamı kurcalıyor tayin isteyeceğim şehirdeki kurumlar kadr olmasına rağmen engelli bir memur istemezlerse (kadro yok vs deyip) atanamama durumum olur mu?

Sağlık bakanlığında asalet şartı aranmadan ,bulunduğunuz yer üst ,gideceğiniz yer alt bölgeyse kesinlikle tayin yapabilirsiniz.Diğer kurumları bilmiyorum

Üst Alt