Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atandım. Kurum amiri yeniden rapor istedi. Ne yapmalıyım?

osmanq

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Kolay gelsin ilk raporumu 2012 yılında
ıkıncı raporumu 2014 aralık yılında ekpps den atandıktan sonra aldım ?
%20 anksyte
%33 veya %34 sol gozumun hiç görmemesinden dolayı

kurum değişikliğinden sonra kurum amiri raporun süresi eski yen, rapor al diye yazı göndermiştir.

sizce ne yapmalıyım

Özürlü sağlık kurulu raporunun geçerlilik süresi
MADDE 13 –

(4) Bu Yönetmelik hükümlerine göre alınmış olan sürekli raporlar ile süreli raporların geçerlilik süresi dolmadan tekrar rapor alınmak istenmesi durumunda, mükerrer rapor tanzimini önlemek maksadıyla, ilgililerin daha önce özürlü sağlık kurulu raporu alıp almadıklarına ilişkin beyanı istenir. İlgilinin beyanı üzerine veya bir başka şekilde, evvelce özürlü sağlık kurulu raporu verilmiş olduğunun tespiti halinde tekrar rapor verilmez. Kullanım amacına uygun olarak düzenlenmiş ve bu Yönetmelik hükümlerine göre alınmış olan sürekli raporlara sahip kişilerden kurumlarca yeniden rapor istenilmez.

buna istinaden yeni rapor alamayacagımı mı belirtmeliyim ?

Raporu neden istediğini söyledi mı, yani eski tarihli de olsa sürekli olan bi raporsa neden istesin ki? Tabi raporunuz sürekli mı?

Evet raporum sürekli bende anlamadım neden istediğini

Bana sorarsanız uhuletle ve suhuletle neden istediğini anlamaya çalışın, sonrasında hareket edin ne yapmanız gerekiyorsa?

memurlukta eğer raporda sürekli ibaresi varsa amir filan yeni rapor isteyemez böyle bişey olmaz bi kere amir bu işleri bilmez bilse bile yetkisi yok personel dairesi sizi çağırır yeni rapor ister amir neden istesin

ben engelli memurlar gece nöbetini isteği dışında tutamaz dıye dilekçe verdım ona istinaden , raporda onu gormek ıstıyormus , bende bunun raporda yazmasının bır anlamı olmadıgını söyledim sonra oda ben isterim dedi

:) ya öyle saçmalık olurmu kardeşim engelin ne olursa olsun önemli değil engelliler gece nöbetine kalmaz bu ibarenin raporlarında olması gerekmez üstelik sizin amiriniz sizden rapor isteme yetkisi yok siz durumu personel dairesine iletin onlar işi çözer yani o sizden rapor isteyen amiri atlayın ve bir üst amire işi göturun yada direk personel dairesi ile muhatap olun

daha önce bursada bir devlet hastanesindeydım sımdı de balıkesire bir ilçe hastanesine gectım bashekim senın raporun eski dıyor 2014 yılında alınmıs bır rapor ve raporda sürekli ibaresi mevcut , çalıstıralamayacagı alanlarda mevcut ve tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmıştı atanırken herhangı bir sıkıntı yasamadım ben senı balıkesir e heyet hastaneye göndercem diyor ?

il sağlık müdürlüğüne git sizin başhekim heralde biraz burnunu vazifersi olmayan işlere sokmayı seven tiplerden

başhekim gıcıklık yapıyor herhalde.. öyle bir yetkisi yok.. dilekçe ile sor sebep neymiş hangi kanuna ve yetkiye dayanarak istiyormuş... aranızda problem varsa kişisel intikam gibi bir olaya benziyor siiznkisi..

sanırım gece nöbeti tutturacak gece 12 de ve herhangı durumda arac lazım olunca gıdıp kısılerı evınden alacagım :) bu arada monoküler ehlityetim var ambulans resmi ve ticari arac kullanamaz diyor monokuler ehliyette en sonunda geece nobetıne yazın dıcem :) resmı araca da bınmıcem sabaha kadar oturcam sanırm

sağlık bakanlığı ile halk sağlığı arası geçişmi yoksa ikiside aynımı ?

Küçük yerlerde böyle sorunlar çok oluyor mesela büyük bir şehirde olsanız kimse umursamaz bile yeter ki iş yürüsün der fakat küçük ilçelerde böyle şeyler çok sorun oluyor göze batıyor amirler memurlar aksiyon arıyor... Tabii en büyük aksiyon kaynakları da engelliler çünkü devlet onlara bazı imtiyazlar sağlıyor ve bu insanlar bu imtiyazları kabullenemiyor, düşman ilan ediyor engellileri bu bütün küçük beldelerde böyledir maalesef ki.

yeni rapor istediğini yazılı olarak bana bildir de bakalım

kunta

söyledim , daha yazı gelmedı yazı gelırse grupta paylaşırım

acık acık suan mobınge maruz kaldım , ıs cıkısı saatımde mudur yanına cagırıp senı ıdarı bırımlerde calırtırmıyacagız dedı , evet bakalım arkadaslar yenı gorevlendırmeyı alacagım , yazarlarsa nereye olacak pazartesı gunu gorecegız

yönetmenlik 2013 te değişti raporun tablo 4 e göre yapılmıştır yeni rapor isteyemez

Saçma benden kımse istemedi sen hangi kurumdaysan o kurumun bakanlık personel daire baskanlıgına başvur oyle saçma sey olmaz..

Üst Alt