Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atandım. Tayin için ne yapmam gerek?

zerda34

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba 2018 ekpss ataması ile maliye ye atandım atandığım yer biraz sağlık durumum için uygun değil tayin olayını sorduğumda yanlızca tayin için tam teşekküllü hastaneden alabileceğim heyet raporu ile olabileceğini söylediler böyle bir rapor alan var mı?

zerda bizim bir kereye mahsus tayın durumumuz var suan bend esağlık bak. tayın aldırmak istedım temmuz tayın dönemını bekleyın denıldı

Yok kardeş öyle birşey yokmuş müdürle konuştum sadece rapor olacakki olsun yada 2 yıl beklemem lazımmış

Müdür sorun çıkarıyor olmasın? Çünkü tek seferlik tayin hakkını kullanan çok insan var.

denizkızı

Bilmiyorum ki yeni eleman gelmeden ben göndermem diyor başlamadan işi sonlandırmayı düşünüyorum

Bence vazgeçmeyin. Sonuçta hakkınız olan bir şey var ortada ve üstelik bir çok emsali de bulunuyor. Tayin yapmak zorundalar.

denizkızı

Nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum bu konuda hiç taviz verilecek gibi durmuyor

engellilerin bir defaya mahsus tayin hakkı var? gerekirse ankara maliuyeyi personel gene müdürlügünü ara.durumu onlara anlat.sana yardımcı olurlar.yasal hakkını engelleyemez.kendi kafasına göre davranıyor.giden çok arkadaşımız var

ilgilenir.müdüründen gizli yürüt bu işi.zaten olumlu cevap alınca çeker gidersin.hangi şehirdesin. nereye gitmeyi düşünüyorsun

zerda bende aynı durumdayım tayın istediğim yer kabul etnedi benı

çoğu arkadaş naklini aldırdı istediği yere bana gelen cevap tayin dönemi tekrar değerlendirilir diye ben aday memurum tayın donemı asaletı tasdık olmuş memur için geçerlidir

MUHENDIS

Şimdi aradım evet böyle bir hakkınız var ama kuruma bağlı dedi Ankara maliyeye de ulaşılamıyor

Çok zor bir durum nasıl olacak bilmiyorum

zerda tamamen istediğin kurumun insiyatifine bağlı

istifa etmenizi gerektirecek bisey yok millet memur olmak için kendini öldürüyo

siz personel işlerine gidip dilekçe verin

Kardeş müdür izin vermedikçe personel işleri ne yapabilir ki

Tayin için yakma memurluğunu ilerde aldırırsun

Gitmiceğin yeri yazmasaymışın keşke

müdür izin vermedikçe diye birsey yok sizin sağlığınız orada çalışmaya müsait değilse müdür mü sağlığınızı iyileştircek siz personel işleriyle görüşmenizi tavsiye ederim sonuçta sağlık gerekçesi var işin içinde

sahranil

Zaten gitmeyeceğim yeri yazmadım merkez olarak yazdım ama birde merkez ilçe varmış bunuda tercihte bilmem mümkün değil göreve başlamada öğrendim yani benimle alakalı bir durum yok

dada$

Gitmek istediğim yerdeki konuştuğum kişiler gayet net söylüyor birşey yapılamayacağını ama bu sayfada yapılan yönlendirme ile Maliye bakanlığını aradım 1 kereye mahsus bir tayin hakkınız var diyorlar ama bininizin göreve başlamam gerekiyormuş başlamadan olmazmış

Merkez gelmez zaten ilçelerdende geliyo boş kadro varsa

sahranil

Evet çok uzak bana uygun değil bilmediğim bir yer böyle bir mantık hiç görmedim tercih kılavuzunda yazsaydı bende sağlığımı düşünüp tercih yapmazdım

Kılavuzda merkez yazıyor böyle mantık mı var yazdığı yere göndermeyip merkez ilçeye gönderiyor

Hayırlısı bibaşla bakalım sonra aldırılır:)hayırlı olsun buarada ne güzel nere çıktı

Engelliler olarak tayin hakkımız 1 ile sınırlı değildir. Danıştay bu kararı geçmiş yıllarda bozmuştur. Ayrıca kimi yöneticiler adaylık süren bitmeden tayin isteyemezsin diyormuş. Adaylık durumu olsun olmasın tayin hakkımızı kullanabiliyoruz. Lütfen aşağıdaki haberleri dikkatli bir şekilde okuyalım, bilinçlenelim.

https://www.memurlar.net/haber/7413...lebi-reddedilen-engelli-memura-iyi-haber.html

https://www.memurlar.net/haber/550339/engelli-memura-1-defalik-nakil-hakkina-iptal-karari.html

https://sorucevap.memurlar.net/soru/3325/engelli-kadrosundaki-aday-memurun-tayin-hakki.html

3rkan tayin istediğimiz yer sıkıntı çıkarıyor onların isnsiyatifinde uğraştırmaktan başka birşey değil

Bu durumu BİMER, KDK gibi yerlere bildirseniz sonuç değişmez mi?

3rkan

Hiçbir işe yaramaz Maliye sıkıntılı bir kurum tavsiye etmem resmen insanların sağlığı hiçe sayılıyor

zerda34

Madem başlamadan istifa edeceksiniz neden başvurursunuz anlamış değilim. Gelecek planları yapmadan, sağlık açısından elşiverişli mi değil mi diye araştırmadan tercih yapmayınız lütfen sadece senin için değil tüm ark.lar için geçerli bu söyledikerm. Hem kendiniz için hem işveren ve bizler için (kontejandan ötürü) zora sokuyorsunuz. Çalışmadan tayin istemekte ayrı mevzu ona girmiyorum bile.

Alman

Konuyu iyi okumanızı tavsiye ediyorum konuşmak için konuşmayın... bi siz bilmiyorsunuz bunları önce okumayı öğrenin sonra yazmayıda öğrenirsiniz öğrendiğinizde de mümkünde benim paylaşımlarıma yazmayın

insanlar canları ile uğraşırken sizin gibi okuma bilmeyenlerin çıkıp yorum yapması ayrı bir imtihan oluyor. Kimse keyfinden yapmıyor belki burdan zahmet edip tekrar okursunuz diye yazıyorum ben zaten istediğim yere tercih yaptım fakat merkez olarak yazan yere değil merkez ilçeye verilmiş ve verilen yeri ben tercih etmedim şimdi hakkım olan yere aldırmak istiyorum ama yetmiyor sizingibilerle uğraşıyorum

Üst Alt