Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atandım. Vergi indirim hakkımın devamı için ne yapmalıyım?

druid

Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
0
Kamuya atandım oradaki görevli kişi vergi dairesine gidip belge getir dedi özel sektörde vergi indirimi yaptırmıştım ne yapmam gerekiyor

ne belgesi ama ,neye dair?
mal bildirim beyannamesi mi? buysa gerekli olabilir.
çok sınırlı veri sunmuşsunuz ben tam anlamadım şahsen.

Sanırım SSK lı iken çalıştığınız kurumundan gelen vergi indirimi yazısının üst yazısı olabilir.

Vergi indirimini ilk müracaat edip aldığınız işyeri bilgilerini içeren belgenin üst yazısıdır.

kar&yağmur

demek istediğim özel sektörde 1 kere vergi indirim hakkı kazandım şimdi kamuya yerleştim yine tekrardan raporum ankaraya gidecek aynı prosedür mü işlenecek yoksa bana vergi dairesinden "vergi indirim hakkı mevcuttur" yazısımı verecekler?

druid

anladım, bence bir önceki çalıştığınız (özel) kurumla iletişime geçiniz.

Atandığın kurumun personel işlerine daha önceden hak ettiğin vergi indirimi belgelerini teslim edersin bu kadar.

ayDÜNYAvazo

bu belgeleri özel şirketin mali müşaviri almıştı vergi dairesinden tekrar temin edebilirim galiba

druid

Orasını bilmiyorum alabilirmisin eski şirketinden, yakınsa şirket biran önce halletmeye bak derim ben.

Çalışmış olduğun eski şirketinde olabilir.

Hiç bir evrağınızın aslını bi yerlere vermeyin daima fotokopi sini kullanın

Üst Alt