Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atanıp çalışmakta olan memur bu sefer KPSS'ye girse atanabilir mi?

E.HİLAL

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Merhaba. 2016 EKpss ile bir belediyede memur oldum. Engelli kadrosundayım. Tayin zor olduğu için tekrar Ekpss’ye girip memurken tekniker kadrosuna geçmek için iki kez tercih yaptım ama olmadı. Şimdi normal Kpss’ye girdim ve 84 civarı bir puan bekliyorum. Halen memurken normal Kpss ile Ösym’ce tekniker kadrosuna yerleştirilirsem ve kurumum muvaffakat verirse atamam olur mu?
En son yapılan Kpss memur alımı tercih kılavuzunda ‘ilk defa kamu görevine atanacaklar hakkında yönetmelik’ diyor. Ben ilk defa atanmayacağım. Halihazırda memurum. Sonra Kpss tercih kılavuzunda, Ekpss tercih kılavuzunda yazdığı gibi halen memur olanlar için bir açıklama da yapılmamış.
2020 Kpss önlisans puanımla memur kadrolarına (sözleşmeli kadrolara değil) tercih yapsam ve yerleştirilsem atamamda sıkıntı olur mu? Bir de eğer yeni sınav sonucuna göre atamam yapılırsa tekniker kadrosuna, bu yine engelli kadrosuyla mı olur?
Şimdiden teşekkürler.

Tayin icin istifa etmek gerekiyor mu ,yoksa ekpss atananlar 2.kez atanmalari yasak mi?

Zaten memursunuz. Eğer bölümünüz ya da eğitim durumunuz değişmişse bir üst bölümden tercih yapabilirsiniz. Kpss ile atananlardan da durum bildirim raporu istenir, işi yapıp yapmayacağı ile ilgili.

Tayin için istifa etmek gerekmiyor. 2. kez atanmak yasak değil ancak bir üst bölüme tercih yaparsanız olur.

lacivert21

Çok teşekkürler. Bir üst kadroyu tercih edecek öğrenimim var. Gih'ten Th'ye geçmek için. Yalnız Kpss başvuru klavuzunda 'ilk defa atanacaklar hakkında yönetmelik' diyor. Ben ilk kez atanmayacağım. Biraz kaygı bozukluğum var.
Sonra yine engel raporum ibraz edildiğinde engelli kadrosunda mı olurum?

E.HİLAL

Bu atanmak istediğiniz kuruma göre değişir. Ayrıca durum bildirir raporunda hangi işlerde çalışmayacağınızda belirtilir. Kpss ile atananlar normal atanır.

Üst Alt