Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile bipolar mühendis olarak atanabilir miyim?

mandalyat

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler.

2020 EKPSS'den alacağım puan ile mühendis olarak devlet kurumlarına atanabilir miyim?

Rahatsızlığım, engelli mühendis olarak çalışmaya mani olur mu?

Son düzenleme:
Doktordan çalışabilir diye yazdirirsan raporuna sorun
olmaz dkye biliyorum

Doktordan çalışabilir diye rapor alman lazım.
Hatta ben raporuma.
Seyahet engeli yoktur
Sahada çalışabilir
Vardiyalı sistemde çalışabilir ifadeleri de eklettim TEIAS vb kurumlar için

gökhan_
Tavsiyeler için teşekkür ederim, ben de ekleteyim onları.
Bu arada siz de mi mühendissiniz hocam?
EKPSS ile mi atanmıştınız yoksa KPSS ile mi?

panoz
Yanıtınız için teşekkürler.

mandalyat

Evet elektrik elektronik mühendisiyim. Ekpss de 93 ile enerji bakanlığına atandım ancak gitmedim. Özel sektördeyim (savunma sanayi) enerji bakanlığı raporda "çalışabilir" ibaresine çok dikkat etmişti.

gökhan_

Hocam anladığım kadarıyla kendi isteğinizle devlet kadrosundan vazgeçtiniz. İsteseydiniz enerji bakanlığında çalışabilirdiniz yani değil mi?

Evet evet kendi isteğim ile gitmedim. Bu tarafın sosyal imkanları ve aradaki maaş farkı nedeniyle burada kaldım. :)

gökhan_

En iyisini yapmışsınız o zaman :)
Sizin engelli raporunuz ne üzerineydi?

Son düzenleme:
mandalyat
Gönlünü ferah tut kardeşim, benim ki ortopedikti ancak bipolar tanısı olan bir arkadaşım da EKPSS ile Bursa'ya atandı.

mandalyat
Evet elektrik elektronik mühendisiydi. Önemli olan sağlık raporuna "çalışabilir" ibaresini eketmen.
Benden sana tavsiye bir cv doldur kariyer.net e yükle. Ben iş başvurusu yapmadan oradan iş bulmuştum (engelli personel arayan firma çoktu) 1 senede de yaklaşık 10 tane iş görüşmesi çağrısı geldi. tekrar kolay gelsin.

Üst Alt