Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile CTE (Ceza ve Tefkif Evi) atananlar kimler?

amonsa

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar cezaevine atananlar toplansak ve önceden atananlar bize bi yol gösterseler iş yerinde cep telefonu kullanılıyor mu

Daha önce atananlardan formda okumuştum, Cep telefonu kullanımı yasakmış.
Bence Hapishane, Hastane, Postane, Tapu Dairesi gibi kurumlarda çok fazla insanla muhatab olunduğu için çok stresli kurumlardır diye düşünüyorum yinede çalışan arkadaşlar genel olarak sorun görmüyor sanırım. Bu kurumlarda çalışanlarda fikirlerini yazarsa sevinirim.

Arkadaşlar mesaiye girişte telefonlar teslim edilir çıkışta tekrar alınır. Ayrıca laptop netbook tablet vb cihszların girişide yasaktır.

ruhsal engel bi sorun teşkil eder mi peki kurye

Sorunuza net bir cevap veremeyeceğim. Çünkü cezaevi çalışanı değilim. Ancak bu bilgiye 3 yıl cezaevi dış korumasında görev aldığım için sahibim. Yorumsal olarak bakarsak eğer kapalı bir alan olduğu için kötü yönde etkileyebilir. Çünkü infaz ve koruma memurları mesailerine içerise başlar ve bitirirler.

koruma infaz memuru diye gecmiyor o gardiyanlık oluyor galiba benimki memurluk bi sorun teşkil etmezsanırım

ben L tipindeyim kesinlikle telefon simkart usb yasak giriş çıkış x-ray den geçiyorsun sabah8 akşam5

arkadaşlar ben eski atananladanım telefon sım kart usb bunlar kesinlikle yasak

bende ceza tefkife atandım bugün aradım memur bana başka kurumu yazsaydın biz burdan kaçmaya çalışıyoruz çok zor çalışma şartları dedi atandığıma pişman etti beni inanın şimdiden sıkıntıya girdim adayken başka kuruma geçemezmiyiz bu konuda yardım edin

tapu asla gelmeyin o telefonda konuşanada aldırış etmeyin motivosyon kırmak için yapılan saçmalık orda çalışan insanlar okudum ben telde gayet rahatlar size uygun ıs verırler anlatırsınız durumunuzu bişi olmaz osize bunu diyen sağlamdır yüzde90

ben aradım bugun yazı gelmedıgını soledıler bız sıze ulaşaçağız dediler ? atanan arkadaşlar bilgi verebilir mi ?

bandırma ceza evine atandım

2014 CTE ye atananlar

güvenlik soruşturması bitmiş olup göreve başlayan arkadaşlar var mı?

engelsizcalis;

şimdide kurum beğenmıyorsun yani ? araştırmadan yazmasaydın ozaman yok arkadaş bu devlet ne yapsa yaranamaz yatmalık iş istiyorsunuz.

Üst Alt