Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile DİKAP veya İHL atanan var mı?

büşrab

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

2019 İlahiyat mezunuyum bu yıl ekpss ile atanma ümidi ile sıkı bir çalışma içindeyim ancak süreç hakkında alanımda olan kişiler ile iletişim kuramadım. Süreci yaşamış olanlardan bilgi rica ediyorum. Teşekkür ederim.

bende 2019 ilahiyat mezunuyum ilk defa girdim sınava nasıl olucak bilmiyorum

Amin hayırlısı inşallah
forumda başkası yok herhalde aynı bölümden bayadır takip ediyorum kimseden ses çıkmıyor

ben de ilahiyat mezunuyum.:eek: tercih yaparken hem diyanet'in kuran kursu öğreticiliğini hem de meb'de öğretmenlik tercihi yapabiliyor muyuz yoksa ikisinden birine karar mı vermemiz gerekiyor ?

Öğretmenlik alımları ayrı yapılıyor.MEB ilan açıyor genellikle şubatta

tornado64
O halde her ikisine de başvuru yapabiliyoruz sanırım değil mi hocam ?

78 puan almışım işe yarar mı acaba
sizin nasıl hocam durumlar

Ben 70 almışım hocam.çok hazırlanamamıştım.bizim bölümden toplam kaç kişi var acaba ?

meryemce -
Tebrikler hocam 70 iyi puan
bende süreci bilmiyorum nasıl olacak ama Bıranş sıralaması açıklanacak mış herhalde

Bilmiyorum ki hocam iyidir inşallah.meb’i daha çok istiyorum ama ben galiba diyaneti de tercih edeceğim.hakkımızda hayırlısı inşallah..

meryemce -

Arkadaşında dediği gibi osym nin alımları ile meb in alımları farklı oluyor. Her iki alımdaki sartları sağlıyorsanız başvuru yapabilirsiniz. Önceki yıllarda diyanete epeyce çok alım yapılmış ve çoğu kadroda hatta boş kalmıştı. Bence geçen yılki alımları bir inceleyinmiz osym nin sitesinden diyanete yerleşme imkanınızı ben epeyce yüksek görüyorum.

naps
Çok teşekkür ederim hocam bilgilendirme için.:eek:inşallah hangisi hayırlı ise o olur.

hayırlısı olsun branş sıralamalarınız nasıl geldi acaba dikap 2.sıradayım ilahiyat ise 91. neye göre tercih yapılmalı nasıl bir yol izlenmeli bilen biri aydınlatabilse keşke bizleri

Üst Alt