Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile engelli metalurji ve malzeme mühendisi kadrosu açılmasını talep edelim!

xant84

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben ekpss sınavına nısan 2018 de girmiş metalurji ve malzeme mühendisi birisiyim.sizlerden ricam engelli metalurjı ve malzeme muhendisi kadrosu açılmasını istemek ve gereken hassasiyeti göstermenizdir.bu zamana kadar gereken ilgi malesef gösterilmedi ve bizler ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmeye mahkum edildik.lütfen ama lütfen bu sesimize kulak verin ve gereken önemi gösterin.saygılarımla iyi çalışmalar dilerim ..

Değerli meslektaşlarım lütfen sizlerde gereken önemi gösterin ve ilgili kurumlara ve cimere kadro açılması için yukarıda şekilde benim attığım maile benzer mail atın.birlikten kuvvet doğar ancak bu şekilde sesimizi duyurabiliriz.herkese kolay gelsin.iyi çalışmalar

eti maden.makıne kımya.devlet demır yolları.elktrık a.ş..buna benzer kurumlar bizlerden alım yapıyor

Sana kadro açılması için eylem yapalım mı?

herkesden destek bekliyorum lütfen arkadaşlar

Üst Alt