Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile GİB’da ne zaman göreve başlayacağız?

zafenatpena

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu hafta beni aradılar. Kayseri den evraklarını getirin personel dairesine ve atmanızı yapalım dedi görevli memur. Ne zaman göreve davet edilecegiz? Güvenlik soruşturması ve arşiv taramasından sonra mı yoksa hem görev ile birlikte soruşturma mi? 2022 2033 eğitim öğretim yılında 1.donem ücretli öğretmenlik yapmıştım o zaman da güvenlik soruşturması ve arşiv taraması yapılmıştı ama göreve de başlatmıştı MEB.

zafenatpena

selamlar Tarım ve Orman Bakanlığı için 24.03.2023'te başladı güvenlik soruşturmaları. ben de ne zaman sonuçlanacağını merak ediyorum. Memurlarla ilgili bir sitede 5-15 nisan aralığında sonuçlanır demiş birisi ama kaynağı nedir bilmiyorum.

Ben de gib'i bekleyenlerdenim. Evrak teslimi sırasında 1,5-2 ay süreceği söylendi. Ama ben evrakı ilk günlerde teslim ettim acaba yazışmaya o zaman mı başladılar yoksa son teslim tarihini bekleyip herkesi aynı anda mı başlattılar?

Oakdz
Kardeşim var mı orman bakanlığı ndan bir haber bende bekliyorum.

Bizi arayacaklar mı veya e devletten tebligat mı yapılacak. Ben Kahramanmaraş'in ilçesine atadim. Kahramanmaraş 'in farklı bir ilçesinde ikamet ediyorum yalnız deprem dolayısıyla şuan da ikamet adresimden değilim. Nasıl olacak fikri ya da bilgisi olan var mı? Selam ve dua ile..

ouaei

bugün bir arkadaşın sonuçlanmış var mı başka sonuçlanan acaba?

Gib atama hk

Bende Gib Hatay a atandım ( Tüm ilçeler) . Zaten iskenderun'da yaşıyorum umarım beni iskenderun a verirler. Evraklarım için Mersin vergi dairesinden arayıp Mersin'e teslim etmemi istediler , bende evraklarımı 19 marttateslim ettim. Sonuç için senin aramana gerek yok süreç tamamlanınca seni ararlar dediler. Deprem dolayısı ile sürenin ne kadar olacağı hk bilgi veremeyeceklerini söylediler.

Hala göreve çağırmadilar. Böyle ilkel bir iş olur mu? 21 yy da güvenlik soruşturması ve arşiv taraması mi kaldı.

evrakların son teslim tarihinin üzerinden bir ay geçti. belki iki ay sürecek ama sonunda çağıracaklar diye umutla bekliyorum. bir yandan da çalışmaya devam edince zor olmuyor.
zafenatpena
hocam hangi bölümden mezunsunuz benim de öğretmenlik geliyordu ama gib'i tercih ettim.

Ben de hala haber bekliyorum normalde arşiv taraması 10 gün içinde cevaplanması gerekiyormuş ama hala bekliyoruz maalesef

Gib atama hk

Ben bu salı başlama aldım. Sizleride çok uzatmadan başlatacaklarını düşünüyorum. Herkese şimdiden hayırlı olsun.

Hayırlı olsun hocam. Başlayın dedikten sonra süreç nasıl ilerliyor paylaşmak ister misiniz?
Yakupsert

Başlama hk

Telefon geldi imza için çagırdılar, ben Hatay I kazandım fakat deprem dolayısıyla bulunduğum ilde çalışma yok. Mersin'e teslim etmiştim evrakları oraya gidip imza attım. Addrese dayalı yerleştirme yapılıyormus direk yaşadığım ilçeye verdiler. Ben Hatay tercihi yapmıştım zaten Hatayın ilçesinde yaşıyorum. Çalışma olayına gelince burdaki bina depremde hasar gördüğü için çalışma olmadığı için şimdilik idari izinlisin sonra biz sana haber verip çağırırız dediler.

Farklı ile tercih yaptıysak 15 gün süre veriyorlar sanırım bunu biliyor musunuz?
Yakupsert

Oakdz

Farklı bir ile tercih yaptıysanız 15 gün süreniz olur diye biliyorum bende. Ben aynı ile atandığım için ertesi gün başlama zorunluluğu var.

al1yuks3l

Aramalar soruşturmanın yapıldığı şehrin polis birimlerine bağlı. Atandığın yere bağlı değil. Bence seçimden dolayı uzuyor işler.

Üst Alt