Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile girilen en rahat kurum hangisi?

MEM daha iyi tek iş yaparsın mesela muhasebe servisi insan kaynakları orta öğretim ilk öğretim evrak kayıt gibi servisler vardır onların birinde görev verilir. okullarda müdürün verdiği her işi. çoluk çocuk curcuna başka dert tabi ben halk eğitimdeyim en rahatı o da kadro çok az her yerde bulunmaz..

Önemli olan atanmak masa başı is ne kadar zor olabilir ki

İşsizlik o kadar zor bir süreç ki açıkçası şu an ne iş olsa yaparım durumundayım ama buna rağmen katıldığım bütün iş görüşmeleri olumsuz sonuçlandı. Hiç abartmıyorum elliye yakın firma ile görüştüm, hiçbiri geri dönmedi.

Şamil67 Engelli raporumu omurga eğriliği ve işitme kaybı hastalıklarından almıştım, iş konusunda belki problem çıkabilir diye psikolojik rahatsızlığımı rapora dahil etmedim.

milli egitim bakanligi na bagli okullarda hele ilkokulda genel idare hizmetleri sinifinda memur olarak calismak dunyanin en rahat isidir. kendimden biliyorum, elhamdulillah, cok rahatim.

Rahatlık açısından üniversiteyi önerebilirim.
Fakülte ve bölümlerde idari iş yükü fazla olsada engelli personeli iş yükünün fazla olduğu birimlerde değerlendirmezler.

Engelliler için sosyal olanakların fazla olması açısından da üniversiteyi kesinlikle önerebilirim.

Hafif işler aramayın arkadaşlar... Önceliğimiz elbette önce kalıcı bir iş ama sorumluluk verilen, ona ihtiyaç duyulan, yokluğu fark edilen yani aranan eleman olma gayreti gösterin... Artık kenarda kıyıda kalmayalım, yönetici, idareci kadrolarını zorlayalım ki, bizim gibilerin derdine çare arayalım... ÇARE OLALIM...

Üst Alt