Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile haricen kamu iş başvuruları yapılamıyor mu?

exelans

Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba

daha önce yaşamış olan varmı bilmiyorum ama sizlerden yardımlarınızı rica ediyorum Adanada ikamet ediyorum ve Botaşın şuan engelli alımı var ve işkurdan başvuru yapmam gerekiyor fakat sınva bilgilerinde kpss istediği ve ben ömss ye girdiğim için sınav bilgileri eşleşmedi diyor ve başvuru yapmamı engelliyor başvuru yapamıyorum kamu kurumları ömss yi kabul etmiyorlarmı aldığım hata mesajı aşağıda böyle bir durum yaşayan varmı arkadaşlar veya nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilgisi olanlardan yardımlarını bekliyorum

Türkiye İş Kurumu - İşgücü İstemi Detayı

tmm da engelliler için ömss değilmi böyle saçmalık mı olur

2014 de gireceğimiz ekpss sınavından sonra işkurda ekpss puanı kullanılacak şimdi halen kpss puanıyla devam ediyor...

peki bu başvuruyu yapamayacakmıyım 2012 de girdiğim ömss bi işe yaramıyormu

Aynen kardes 2012de kpss yede girmis olsaydin basvururdun ömss puanini kabul etmiyor…

şimdi ben dava açmak istesem kime açmalıyım ösym ye mi işkuramı kpss ile alacaklarsa neden ömss gibi bi saçmalık çıkardılar

arkadaşlar bilgisi olan yokmu davayı kime açmalıyım

Dava açsan nolcak davayı kaybetme olasılığın%100 bence ekpss' ye gir al puanını gir kamu kurumuna

kpss ye gireceksem ömss ye neden para veriyoruz anlamıyorum ki

exelans;

kardeşim. EKPSS ye girdiysen oraya kayıt olduysan buraya kayıt olamazsın. kabul etmezler. şayet sınavından sonra olumsuz cevap atanırsa o zaman başvuru yapabilirsin. devlet kamu çalışanlara verdiği kanunda bu yasakdır. resmi inceledim. şartlardan bahsediyor. şartlar denirdimi BOTAŞ ın istediği kriter ile senin kriterlerin uyup uymaması. örneği. zihinsel engelli olan kardeşlerimiz başvuramaz diyor ise ve sen zihinsel engelli isen kabul etmez. yaşada dikkat et. burda 3 nokta önemli...

1= EKPSS ye başvuru yapıp yapmaman.
2= Yaş + Engelin + Engel % oranı uyup uymaması.
3= Cinsiyet + Eğitim bilgilerin uyup uymaması.

ama resimdekine göre uyuşmayan kriterler vardır sende...

peki bu başvuruyu yapamayacakmıyım 2012 de girdiğim ömss bi işe yaramıyormu

onlar seni tekrar sınava alıcak. ama önce kriterlere uyup oymadından emin ol. büro memuru olarak çalışacak aradığın iş bilgilere bak büro memuru olarak iş arıyormusun. ve MEB den bilgisayar seltifikası istiyor bu seltifikan varmı. o kriterlere bak yoksa uğraşın boşa gider.

tüm şartlar uyuyor herşey tamam sınav dışında onlar kpssp94 demişler ben ömss ye girdim

Gökhan ekpss den sonra alımlar kpss değil ekpss ile alınacak o yüzden kpss şartı var şuan işçi kadrolarında...

o zaman biraz bekle... ve dua et... EKPSS den sonra alınırsa başvurursun...

Üst Alt