Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile İİB fakültesi mezunları yer bulamıyoruz!?

Erolt

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Msj okuyan herkese merhaba.İİB F İşletme mezunuyum.Sayin arkadaşlar bir öğretmen bir sağlıkçı bir mühendis arkadaslar kadar olamadık.Ogretmenler 3 atamaları olacak.Hala atama diye birlik oluyorlar.Umudum herkesin atanması fakat biz İİ B mezunları sanki üvey evlat muamelesi gibi hem kpss hem ekpps atamamiz olmuyor sürekli düz memurluk yazmak zorunda kalıp şansımızı düşürüyorlar.Bu siteye yeni üye oldum.Surekli takip ediyorum yazışmaları.Hic bizimde sorunumuzu problemimizi paylaşan bir arkadaş yok rica ediyorum bizlerde artık birlik olup sosyal medyadan sesimizi duyurup msj atalım birlik olup hakkımızı arayalım.2019/1 atamaları tüm lisans mezunu arkadaşlar için bir hakaretti resmen 256 kişi dalga geçildi tüm lisans mezunları ile umarım Mart'ta bir atama daha olur ve herkes atanır. Mart atamalari için elimizden geleni yapalim

ne yazıkki öyle hocam sayımız azımsanmayacak kadar çok ama sesimiz çıkmıyor. bir şeyler yapmalıyız. Sizin puan nedir ?

Sağlık atamaları 2 yıldır olmuyor. ''sağlıkçı kadar olamadık'' sözüyle bize haksızlık etmeyin lütfen. bizler de mücadele veriyoruz iBB F'li olarak kadro olmadığı için düz memurluktan tercihi sizler de bizler de veriyoruz. öğretmenler hem merkezi atama da, hem de öğretmen atamalarında
kadrolarına atanabiliyorlar. bizler sağlıkçı olarak kadromuz olmadığı için memur tercihinde bulunuyoruz. bizler de mağduruz.

şuan memur olmayan 860 bin iibf'li var maalesef ve her sene giderek artıyor. aslında iibf okurken bunun farkına varmıştım ama maalesef geç kalmıştım. şimdi açık öğretimden sosyal hizmetlere başladım en azından imkan olursa tercih yapabiliyim diye.

Nurtan arkadas kımseye haksızlık yaptığımı dusunmuyorum aksıne sızler bırlık olmuş çabalıyosunuz.İİBF mezunları arkadaslara bızde birleşip sesimizi duyuralım demek istedim.Sizde haklısınız atamalarınız olmuyor malesef

78 puanım sizin kaçtı?

Hayırlısı olsun herkes için umarım birlik olup sesimizi duyurabiliriz.

İİBF mezunu arkadaşlar lütfen elinizden geldiği kadar atabildiğiniz heryere msj atın ben bugünden basladım lütfen birlik olalım mart atanaları için.atanan tüm arkadaslara hayırlı olsun darısı bize inş.Mart atamaları iyi bir kontenjan olurda tekrar sınav stresi yasamayız inş

engelli alımlarıda azaldı aslında. yetmezmiş gibi diyanet blok şeklinde listeleri dolduruyor. hatta çoğu kadrosuda boş. hepsini 4001 düz memurluğa çevireceksin. önceden bi seferde 2000 - 3000 kişi alınırdı. şimdi ekpss de bile yığılma var.

Üst Alt