Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile MEB hizmetli kadrosundan Adalet Bakanlığı memurluğuna geçiş

FiKiRsel_engelli

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese selamlar.

Nisan 2016 Ekpss puanım ile Ekim 2016 da MEB'de Hizmetli olarak göreve başladım. Aday memurluğum 2017 Ekimde kaldırıldı, hizmetli memur (657) oldum.

Nisan 2018 Ekpss puanım ile 24 Aralık 2018 günü açıklanan sonuçlarla başka bir şehirde Adalet Bakanlığı Memur kadrosunu kazandım.

İlk olarak nereye başvurmam gerekli şu anda çalıştığım Ankara MEB e mi dilekçe vermem gerekli yoksa Ankara Adalet Bakanlığına mı ya da kazandığım ildeki kuruma mı başvurmam gerekli?

Pek sanmıyorum ama ya da ben hiçbir şey yapmayacağım da kurumlar kendileri mi yapacak yazışmaları?

Bir de en son ne zamana kadar süresi var , hak kaybı yaşamamam için.

Nette araştırdım kesin bir bilgi bulamadım ve çevremde sorduğum kişilerin de tam olarak bilgileri yok.

Bilgisi veya tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse müteşekkir olurum.

En iyisi 2 kurumun resmi sitesinden duyuruları takip et ve ara ara telefondan irtibat kur.Evrakları istediği zaman gider Komisyonla konuşursun durumunu izah edersin. Güvenlik soruşturması bittikten sonra geriye muvafakat kalıyor.Muvafakat için kurumların işi resmi yazı yazarak iki taraftan onay alındıktan sonra güle güle :)

Üst Alt