Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile memur olursam emekliliğim hangi kurumdan olur?

irfanyaman

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba

15 yil 5200 gun sgk hizmetim var .emeklilik icin toplam 18 yil doldurmam gerekiyormus.
% 48 engel nedeni ile özel sektorde daha fazla calisamadim ekpss ile memur olmak istiyorum ..
memur oldugum takdirde emekliligimde hangi kurumdan olacak , sk da gecen sureler memurluk hizmetimde izin , kademe veya baska bir sekilde fayda saglıyor mu ?

saygilarimla

irfan bey merhaba

memur olduğunuz kuruma dilekçe ile başvuru yaparsınız onlarda sgk dan bilgi sterler o bilgi neticesinde emekliye esas olarak hizmet birleştirmesi yaparlar

yani 5200 gününün yanmaz ama memurlukta kıdem almanızada fayda sağlamaz daha erken emekli olursunuz

Ben tv'de sgk uzmanlarından defalarca duyduğum kadarıyla 3,5 yıl şartı var yani en son çalıştığın kurumdaki hizmet yılın ve primin 3,5 (üçbuçuk) yılı geçerse o kurumdan emekli olabiliyorsun hizmet birleştirmesi tabi ki yapılır...

murat6677;

aynı şeyden bende muzdaribim daha önce özel bir bankada çalışıp sonradan devlet memuru oldum emekliliğime 7 ay kaldığı halde 1260 gün şartına takıldım ve emekliliği hak edişim 2,5 seneye uzadı.

aralık 98 ssk.
5 yil 5300 gunum var..

su an kalan suremı tamamlamak ıcın memur olmaya calısıyorum, ozel sketorde ıs bulamıyorum :(

memur olmam emklılıgımı nasıl etkıler ? pırımım yuksek 2100 baglanacak maas gorunuyor bu etkılenır mı ?

10 yıl memur statüsünde çalıştığınızda 4c memur olarak emekli olacaksınız.

Üst Alt