Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile memurum. KPSS ile atanabilir myim?

bekirclskn

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba

2016 EKPSS ile Sağlık Bakanlığına atandım. Yaşadığım ilde başka kurum alım yapmadığı için mecburen bu kurumu yazdım.
22 Mayısta yapılan KPSS sınavına da girdim P3 puanım 87. 21 Aralıkta KPSS tercihleri var başka bir kurum alım yaparsa tercih yapacağım
atanırsam atandığım kuruma geçebilir miyim?

Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Birkaç kişiye sordum net bilgi alamadım bazıları aday memursun olmaz diyor bazıları atandığın kadro şu anki kadrondan daha yüksek bir kadro olursa ataman olur diyor maalesef net bir bilgi edinemedim.

Şimdiden teşekkürler.

hangi kadrodan hangisine geçmeyi düşünüyorsun. Hizmetliden memura mı? memurdan memura mı?

NETBUS şu an VHKİ olarak görev yapıyorum amacım kadro değiştirmek değil kurum değiştirmek bazı sıkıntılarım var çalıştığım kurumda. Geçeceğim kadro yine VHKİ olur ya da bölümümle alakalı teknik hizmetli sınıfından bir kadro olur.

bekirclskn

bende kurum değiştirmek istiyorum ve th den vhki ye geçmek istiyorum.bunun içinde ekpss ye tekrar girdim hayırlısı olsun

Üst Alt